Přidejte přechodové efekty do oznámení centra na iPhone pomocí Flowtation

s vydáním iPhone 4S v říjnu 2011 jsme také viděli veřejné vydání operačního systému iOS 5, který jej poháněl. Registrovaní vývojáři již přirozeně měli ruce na iOS 5 po nějakou dobu, což znamená; Když byla veřejná poskytování oznámena během hlavní přednášky 4S, jen málo lidí bylo ohromeno schopnostem operačního systému. Jednou z největších aktualizací nejnovější hlavní verze iOS je však způsob, jakým se zabývá a zobrazuje oznámení.

Se zavedením oznámení centra mají zařízení iOS nový centrální rozbočovač, ze kterého mohou spravovat všechna oznámení a dokonce přepínat některé docela úžasné interaktivní widgety zapnuté nebo vypnuté. Komunita rozvoje útěku z vězení již přišla se spoustou vylepšení a úprav, které využívají nové oznámení, včetně přidání widgetů, přístup k rychlému nastavení a dalších tlačítek, která umožňují vymazat všechna oznámení. Jedna věc, kterou je ještě třeba pokrýt, je však estetika, když je uživatelem vyvolán centrum oznámení.

Můžete si hned myslet, že by něco takového nebylo vyžadováno nebo by nebylo příliš funkční, ale některé z nejpopulárnějších vylepšení v Cydia dělají o něco víc, než nabídnout vizuální vylepšení nějaké části iOS. Jak je funkční jako operační systém, určité jeho části jistě těží z malého vizuálního přizpůsobení, což je přesně to, co „Flowtation“ dělá pro oznámení centra. Celá koncepce toku je poskytnout iluzi, že centrum oznámení bylo umístěno nad aktuální obrazovku, ať už jde o odrazový můstek nebo v aplikaci. Vyvolávání oznámení centra, poté oživuje průtok a nabízí hladký přechod mezi existující obrazovkou a oznámeními.

Jednou z hlavních výhod průtoku je to, že pokud poskytuje výhody hladké a ohromující přechodové animace, aniž by se v systému vytvořilo jakékoli zpoždění. Přestože vývojář vyhodnotil toktaci na řadě zařízení s různými populárními vylepšenými nainstalovanými, jistě mohou být výsledky uživatele odlišné, ale je docela přesvědčen, že nedojde k žádnému zpoždění. Flowtation je také kompatibilní s nesmírně populární aplikací Intelliscreenx a vývojář chce poukázat na to, že vylepšení nemá žádné známé problémy s kompatibilitou. Flowtation také přichází s některými dalšími položkami do aplikace Nastavení; Dávat uživatelům možnost přepínat vylepšení nebo vypnutí a přidat buď pevný stav nebo vybledlý přechodný zážitek/efekt.

Flowtation je k dispozici v úložišti Modymyi v Cydia za cenu 0,99 $ a je kompatibilní se všemi telefony a dotyky iPod s iOS 5 a více.

Chcete -li nainstalovat toto vylepšení, určitě budete muset nainstalovat iPhone. Pro vězení iPhone 4S a iPad 2 můžete jednoduše sledovat náš průvodce krok za krokem zveřejněným zde na útěk z vězení iOS 5.0.1 pomocí absinThe na Windows nebo Mac. Pro ty z vás mohou s iPhone 4, 3GS, iPad 1 a iPod dotyky používat Redsn0W nebo SN0WBREEZE, aby se rozpadl vězení na iOS 5.0.1.

Můžete také chtít vyzkoušet:

Jak dát iOS 5 oznámení centra na iPhone a sklovitý rozmazaný efekt na pozadí [vylepšení útěku z vězení]

BbSettings je vylepšení útěku z vězení Nejvyššího oznámení pro iOS 5

Nezapomeňte se podívat na naši galerii aplikací pro iPhone a galerii aplikací pro iPad a prozkoumejte mnohem více aplikací pro váš iPhone, iPad a iPod Touch.

Můžete nás sledovat na Twitteru, přidat nás do svého kruhu na Google+ nebo se vám líbí naše stránka na Facebooku, abyste se informovali o všech posledních od společnosti Microsoft, Google, Apple a Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *