Nejlepší ROM na míru pro HTC One X

HTC One X je vlajkové lodi od tchajwanského gigantického HTC. Patří do kategorie superphonů Android nebo maximálních zařízení. Zařízení bylo poprvé vyhlášeno 26. února 2012 na MWC. Brzy po jeho spuštění se stal jedním z nejžhavějších gadgetů. HTC One X má Sense 4.0 UI, NVIDIA TEGRA, 1,5 GHz čtyřjádrového ramene Cortex-A9 CPU, 1 GB RAM, Bluetooth 4.0 a 32 GB interního úložiště. Všechny tyto a mnoho dalších funkcí činí One X oblíbeným zařízením pro Android.

Pokud vlastníte toto vynikající zařízení a chcete, aby bylo mnohem výjiscejší a potěší mnohem větší rychlost, prostor a svobodu, musíte jej nejprve zakořenit a vybrat si pro něj dobrou na míru vyrobenou ROM.

Přečtěte si náš snadný tutoriál na zakořenění htc one x

Pokud hledáte ROM pro vaše zařízení, určitě budete zmateni. Obvykle je velmi těžké vybrat jednu ROM ze stovek. Abych vám pomohl vybrat dobrou ROM pro vaše HTC ONE X, dávám vám seznam deseti nejlepších ROM, které vám mohou zlepšit vaše zkušenosti s vaším X.

“Není nic dobrého ani špatného, ​​ale přemýšlení to dělá.” (Shakespeare)

Nejlepší je vždy jeden. Důvod, proč vám dávám seznam ROMS, je tento: každá ROM se liší od ostatních. Takže by se vám mohla líbit jedna věc ROM, ale nelíbí se k ostatním. Stačí si přečíst funkce každé ROM uvedené níže a porovnejte je s ostatními, abyste našli to nejlepší pro vás.

1. Clean ROM 4.5 Final

Vývojář: Scrosler

Popis:

Důvodem, proč je Cleanrom 4 na vrcholu našeho seznamu, i když to není odpočítávání, je to, že se jedná o all inkluzivní ROM, aniž by kompromitoval s jakýmikoli rysy skladového firmwaru. Je založen na současném asijském 2.23.207.2 RUU, který je Android 4.0.4 a je Odexed! Odbavení všech broatotwarů je nejen lehčí, ale také plynulejší a rychlejší. Navíc získáte také řadu možností přizpůsobení pro nastavení systému.

Funkce finále Clean ROM 4.5:

Velmi blízko k Stock ROM

Velmi rychlé, hladké a stabilní.

Tmavý tematický s čerstvým vzhledem.

Přidáno knoflíkové tlačítka pro multitasking v nastavení

Možnost rychlého nastavení integrovaná do stavového řádku

Pokročilá nabídka napájení

Žádný zvuk boty, animace boty JellyBean, zvuky a tapety a spousta mnohem více na míru na míru na míru

Dodává se s řadou zábleskových doplňků pro vylepšení funkcí.

Jak nainstalovat:

Než začnete tento ROM, musíte nainstalovat obnovení TWRP s odemknutým bootloaderem. Blikání s zotavením CWM může způsobit závažné problémy.

Zkopírujte soubor ROM na SD kartu vašeho zařízení.

Zapněte režim ladění USB na zařízení.

Restartujte zařízení do obnovy

Otřete data/tovární resetování při zotavení.

Začne instalace instalace ROM a aroma.

Vyberte Standard nebo Lite Edition (s odstraněnými aplikacemi jako Dock Mode, Polaris Office, JetCet Printer, HTC Hub a Notes, Google +, Google Books, Google Music atd.) Instalace

Po dokončení instalace restartujte zařízení. Hotovo!

2. miui ics rom pro htc jeden x

Vývojář: MiUi

Aktualizováno: Každý pátek.

MIUI je jedním z nejpopulárnějších na míru, které jsou oficiálně dostupné ROM pro řadu zařízení Android. Dnes mnoho zařízení může mít neoficiální miui rom. Miui ROM je napodobením iOS v širším smyslu a je založena na jádru Cyanogenmod. Osobně se mi tato ROM líbí kvůli dostupnosti tisíců bezplatných témat a mnoha dalších funkcí, které se nenacházejí v akciích ROM a na míru firmware. Je to velká směs přitažlivosti a funkčnosti. S každou aktualizací se MIUI stává mnohem výjimečnějším ROM a dobrou volbou pro majitele zařízení Android. Podívejte se na aktuální video z Xiaomi, abyste věděli, jak skvělá je ROM:

No, můžete si vybrat z řady miui romů dostupných v různých jazycích nebo upravených verzí vyvinutých jednotlivými vývojáři. Chcete -li zkontrolovat, zda je miui ROM k dispozici ve vašem rodném jazyce, podívejte se na odkaz a klikněte na příznak vaší země, pokud je tam přítomen. Pokud nemůžete, stáhněte si anglickou verzi ROM z Miui Android. Pokud chcete nainstalovat na zakázku MIUI ROM na svůj One X s rozšířenými funkcemi, můžete vyzkoušet RD-MIUI ROM.

Poznámka: Také dělám témata pro MiUi V4 (ICS). Podívejte se na naši podstatnou sbírku nejmodernějších témat MIUI.

3. Noční xi40 ROM pro jeden x

Vývojář: XSMagical

Nocturnal XI40 ROM pro jeden x je silně vycpaný ROM s množstvím možností přizpůsobení a bezplatnými aplikacemi pro produktivitu, díky nimž je váš X ještě chytřejší. Níže je uveden seznam funkcí/aplikací, které jsou připraveny s touto ROM.

Funkce:

Na základě 1.89.841.9 Nocturnal’d

Vylepšení kored

Plně odoxed

Optimalizované APK pro lepší rychlost a výkon!

SMS zálohování/obnovení

Multitaskingovy mody

Více APN’s Rogers, AT&T, Telstra a Generic, mnohem více přijde

LTE přepíná

Změňte ikony baterií

MIUI BATTERY MOD

Volitelný spouštěč MIUI

Volitelné zámky MIUI

Možnost AOSP Lockscreen

Rychlé nastavení

Pokročilá nabídka napájení

Motor Sony Xloud

Motor Sony Bravia

Odstraněno bloatwnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *