10 věcí, které lze očekávat od Apple na WWDC 10

WWDC 10, bude pro vývojáře i spotřebitele obrovskou událostí. Apple má několik skvělých nových věcí, které má oznámit, jako je nový iPhone 4 / HD. Ale co jsou to další věci, které musíme očekávat od klíčové přednášky WWDC 10 Steve Jobs? Pojďme se na ně podívat.

Další iPhone a iPhone OS 4

iPhone 3G byl přerušen, již jsme viděli uniklý prototyp nového iPhone a milionkrát. Vydání iPhone 4 bude rozhodně hlavním nadpisem akce. Vzhledem k tomu, že jsme již viděli téměř všechny podrobnosti o příštím iPhone, velkou otázkou, která stále zůstává, je název, které Jobs a Co budou dávat svému novému dítěti. Konečné vydání GM iPhone OS 4 bude také k dispozici pro uživatele iPhone 3G/3GS a iPod Touch.

CDMA iPhone na Verizonu

Další pověstí, která se už nějakou dobu vznáší, je verze nového iPhone CDMA. AT&T byl dosud jediným nosičem všech tří telefonů iPhone. Nyní však probíhají spekulace, že nový iPhone také zasáhne Verizon buď koncem tohoto roku, nebo na začátku roku 2011. Pojďme čekat a uvidíme, zda v pondělí bude vydáno nějaké oznámení týkající se iPhone na Verizonu.

iPad OS 3.3 / 3.2.1

Tenhle je splatný. Minulý měsíc Apple potvrdil problém Wi-Fi, který byl pro některé uživatele iPadu problematický, když se s tím spustili. Slíbili, že to napraví pomocí nové aktualizace firmwaru. Vzhledem k tomu, že aktualizace dosud nebyla zveřejněna, si myslíme, že Apple použije platformu WWDC k tomu, aby tuto aktualizaci posunul, aby tento problém konečně vyřešil jednou provždy.

iTunes v cloudu (iTunes.com)

Po získání populární online streamování hudby Lala doufáme, že Apple vezme iTunes do mraků, což uživatelům umožní kdykoli streamovat jejich hudební sbírku odkudkoli. To by byl gigantický skok v hudbě pro Apple, pokud se to splní. Představte si, že s sebou nemusíte udržovat svou hudební sbírku iTunes po celou dobu, vaše hudba je v oblacích, zkrátka, vaše hudba je kdekoli, kam jdete!

MacBook Air, Mac Tiny a Mac Pro Refresh

Byl to věk vzhledem k tomu, že Apple naposledy obnovil MacBook Air. Na WWDC 10 se očekává, že Apple poskytne MacBook Air, Mac Tiny a Mac Pro obnovení. Očekává se, že MacBook Air získá lepší grafický procesor a možná upgraduje RAM. Totéž platí pro Mac Tiny, o kterém se také očekává, že získá port HDMI.

Zdarma verze Mobileme

Ti z vás, kteří používali služby Apple Mobileme, mohli za poslední týden pozorovat drobnou změnu stavu „typu účtu“. Nyní zní „plný člen“ namísto „bezplatného člena“ nebo „jednotlivce“, což naznačuje možnost, že Apple může tuto službu nakonec udělat bezplatnou. Pro ty z vás, kteří to nevědí, „Mobileme je služba, která tlačí e -maily, kontakty a události kalendáře nad vzduchem na všechna vaše zařízení. Váš iPhone, iPad, Mac a PC tedy zůstávají v nejlepším synchronizaci. Není nutné žádné dokování. A to je jen jedna z mnoha způsobů, jak Mobileme zjednodušuje váš život “.

Safari 5

Očekává se, že společnost Apple poskytne Safari hlavní aktualizaci s tunami nových funkcí nad jakoukoli z předchozích verzí ve snaze učinit z něj pozoruhodný prohlížeč ve srovnání s Google Chrome a Opera.

Konečné vydání Mac OS X 10.6.4 Snow Leopard

Testování Mac OS X 10.6.4 už nějakou dobu probíhá. Očekáváme, že Apple vysune konečnou verzi pro uživatele Snow Leopard toto pondělí. Vydání obecně přinese na OS X 10.6 vylepšení výkonu a stability.

Výška plížit se v Mac OS X 10.7

Přestože hlavní důraz letošní WWDC bude kolem aplikací pro iPhone a iPhone, stále existuje šance, že Apple poskytne v další verzi OS X a všech nových nabídek včasnou výšku plíživý výšku.

POZNÁMKA: Pokryjeme celou akci a budeme vás informovat o všech oznámeních, která budou učiněna od pondělí a dále. Zůstaňte naladěni!

Můžete nás sledovat na Twitteru nebo se připojit k naší Facebookové fanpage, abyste se informovali o všech aktuálních od Microsoft, Google a Apple.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *