Vrátím se do našeho starého komentujícího systému!

V pátek jsem odhalil, že bychom upgradovali náš komentářový systém. Bylo hodnoceno přes víkend, stejně jako nakonec jsem se rozhodl vrátit se do systému WordPress. Právě tady jsou důvody, proč:

1. Naše staré komentáře nikdy nepřekročily.

Systém System IntenseDeBate mohu jen kliknout na jedno tlačítko, stejně jako to bude importovat naše staré zprávy do nového systému. Udělal jsem tento pátek, stejně jako stránka se nikdy nepohnula z 0%. Snažil jsem se znovu sobotní noc, s 0% importem ještě dnes ráno (pondělí). Naše staré zprávy nebyly nikdy importovány. Nechápu, zda to bylo, protože naše databáze komentářů byla tak velká (zpochybňuji to) nebo co. Šel jsem se dostat do kontaktu s jejich podporou, ale objevil je na víkend. To není obrovský obchod, ale i otázka, kdyby byl dovozce příručka, stejně jako nikdo nebyl tam udělat? Pokud ano, měli by s největší pravděpodobností upozornit na dovozce.

2. To selhalo ladně.

Měl jsem četné e-maily, stejně jako připomínky, které uvádějí, že připomínky neprokázaly, kdy lidé využívali blokátory skriptů nebo konkrétní zařízení pro Android. Místo IntenseDeBate prohlašuje, že jejich systém zobrazí komentáře, i když někdo využívá blokátor skriptu. Nechtěl jsem to osobně testovat, stejně jako upřímně nemám. I když se tito lidé mýlí nebo mají podivné nastavení, nemůžu ignorovat stížnosti, že náš materiál není ani ukazující.

3. Ve výchozím nastavení jsem nemohl rozšířit všechny odpovědi, nebo možná jsem idiot.

Neviděl jsem volbu kdekoli na obrazovku všechny komentáře rozšířené vlákny rozšířené. Možná jsem to přehlédl. Možná je k tomu nějakou techniku ​​CSS. Musíme mít rozšířené komentáře. Často je v komentářích mnohem užitečnější informace než krátký článek sám. S odpovědí vnořenými byste museli jít s stejně jako kliknutím na každý jediný podproces, jen aby zjistil, zda bylo něco užitečného. To je taková zjevná funkce, kterou jsem přesvědčil, že jsem jen chvíli šel hloupý, stejně jako neoznámil tlačítko, které jí umožnilo, určitě to nevynechali.

Z těchto 3 důvodů jsem ho eliminoval. Stejně jako oni uvedli, že by to bylo bez jakéhokoliv problému.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *