Klávesnice Clarity – Základní, ale krásná klávesnice

Android je nesmírně známá svou maximální přizpůsobitelností. V operačním systému Android není část prvku UI, kterou nemůžete přizpůsobit. Android vám umožňuje vybrat si z různých možností, které můžete přizpůsobit, od vzhledu a designu, po každou aplikaci. Jednou z nejpoužívanějších částí operačního systému Android, kterou by si lidé chtěli přizpůsobit, je jeho klávesnice. Spousta z nás nemá rád klávesnici Buggy Samsung nebo LG. Díky Androidu je nová klávesnice jen klepnutím.

V obchodě Play najdete různé aplikace klávesnice, abyste uspokojili vaše osobní potřeby. Z mnoha aplikací klávesnice dostupných pro Android byl Swiftkey jednou z nejúspěšnějších dosud nejúspěšnějších. Swiftkey se tentokrát také dostali do iOS 8. SwiftKey však nemění pouze vzhled klávesnice zařízení Android, ale dodává vám výjimečně snadno použitelné uživatelské rozhraní se spoustou funkcí.

Cílem nového programu SwiftKey Greenhouse je poskytnout uživatelům mnohem více a mnohem více experimentálních aplikací pro improvizaci jejich životního stylu. Swiftkey uvádí, že skleník je tam, kde jsou zasety nové nápady, aby výsledek získal jako úžasnou aplikaci k použití. Nejen, že skleníkové ukládají experimentální programy klávesnice, ale i jiné aplikace, které vyžadují testování beta beta. Celkově je Swiftkey’s Greenhouse místem, kde si uživatelé mohou stáhnout a otestovat experimentální programy vytvořené společností SwiftKey. Záměrem toho je získat stejně jako názory uživatele a poté dokončit produkt s úžasnými a uspokojivými funkcemi.

Tento konkrétní příspěvek však není o Swiftkey nebo Swiftkeyově skleníku. Úplně první experimentální aplikace SwiftKey Greenhouse je samotná klávesnice. Neočekávejte však, že to bude něco jako Swiftkey. Klávesnice Clarity je samostatná aplikace, která je k dispozici v obchodě Google Play.

Jak již název napovídá, je uvedena klávesnice Clarity, která pomáhá uživateli soustředit se na zkušenost typu psaní, mnohem víc než všechno. Takže, pokud jste očekávali spoustu a spoustu funkcí zabalených do jedné mocné klávesnice, pak by vás to mohlo trochu zklamat. Dnes s vámi sdílíme všechny naše zkušenosti s klávesnicí Clarity. Rozdělili jsme recenzi do jednotlivých částí, abychom vám mohli rozhodnout, zda je tato klávesnice pro vás ta!

Design / UI

„Klávesnice Clarity“-Název navrhuje velmi klasicky vypadající a základní klávesnice, že? No, nepochybně je. Na rozdíl od rozmanitosti funkcí, které jste dostali v Swiftkey, s tuny témat ke stažení může být klávesnice Clarity o krok zpět pro vás. Pro některé lidi, kteří se prostě opravdu nestarají o přitažlivost klávesnice a soustředí se jen na zkušenost s psaní, však může být nejlepší volbou klávesnice s jasností. Neexistují žádné možnosti přizpůsobení této klávesnice, což také vede k rychlejšímu a výkonnému výkonu. Klávesnice Clarity vypadá podobně jako skladová klávesnice Android Lollipop (tmavá témata), a proto není pro nováčky mimozemšťan.

Tato klávesnice však má také několik drobných detailů. Tuto klávesnici lze klasifikovat do nejvyšších klávesnic UI. Pokud mluvíme mnohem přesněji, má nová klávesnice Clarity mírně zelená a černá přízvuk, což podle mého názoru umožňuje uživateli soustředit se na dopisy více. O jeho designu není moc mluvit, protože tato klávesnice se mnohem více zaměřuje na zkušenost s psaní.

Přečtěte si dále
Spark for Android je tady a je to skvělá alternativa doručené pošty

Funkce

Jediným důvodem, proč je to stále v kategorii beta, je to, že tato klávesnice je o něco před časem. Ukazuje, že žádné jiné klávesnice dostupné v obchodě Google Play nemají určité funkce, které drží klávesnice Clarity. Jednou z hlavních rysů této klávesnice je jeho tendence k automatickému korekci více slov současně, což naznačuje, že kontroluje několik posledních slov, která jste zadali, a retrospektivně je opraví. Pokud chcete automaticky korekt vrátit, klepnutím na backspace to udělá.

Jedna z největších vlastností SwiftKey je nyní k dispozici také s klávesnicí Clarity. Funkce je skutečnost, že klávesnice se s časem učí váš osobní slang, přezdívky a fráze. Jedním z největších zátahů, když bylo toto propuštěno, byla nepřítomnost „předpovědního panelu“, která by předpovídala další slovo/frázi, kterou jste se chystali napsat. Důvodem je hlavně skutečnost, že tato aplikace je stále v testování beta a experimentální, jak uvádí samotný Swiftkey.

Další snadno použitelnou funkcí, o které se klávesnice Clarity může pochlubit, je zásadní základní posun (CAPS) a klíčovou funkčnost symbolu. Jen přejeďte z posunu klíčového k jakémukoli slovu, aby byl kapitál, nebo jen přejeďte ze symbolů zásadní pro symbol.

Co tam není

Ano, čtete to správně. Většinou, zatímco provádíme revizi aplikace/hry, se podíváme na nové funkce a které odlišují určitou aplikaci od ostatních. Ale v tomto případě by to nebylo zneuctěnénull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *