6 nejlepších výrobců nálepky WhatsApp pro Android

WhatsApp je jednou z nejvýznamnějších platforem bezprostředních zpráv na světě. Nyní, která měla na Facebooku, aplikace běžně dostává aktualizace a také vidíme, jak se přidává několik fascinujících funkcí. V loňském roce představil WhatsApp funkci nálepky Whatsapp. Stejně jako spolu s tím máme spoustu úžasných výrobců nálepky WhatsApp, aby vyráběli nebo vlastní vlastní samolepky.

Většina výrobců nálepky, které v současné době nabízejí v obchodě Google Play, nemá opravdu co nabídnout. Proto jsme pro vás usnadnili výběr aplikace pro nálepky, zkusili jsme a testovali spoustu výrobců nálepky. Pokud je to poprvé, kdy se vám poprvé vytvoří balíček nálepky pro WhatsApp, prohlédněte si metodu a vytvořte vlastní nálepky WhatsApp na Android.

Zde jsou naše nejlepší tipy pro ty nejlepší výrobce nálepky WhatsApp na Androidu.

Nálepka

Tato aplikace pro nálepky je pravděpodobně nejlepším tvůrcem nálepky na seznamu. Sticker.ly má mnoho předem vyrobených nálepky a také vám umožní vytvořit vlastní. Aplikace obsahuje „technologii automatického řezu“, která vám umožní hladce odstranit pozadí z předmětu. Je to neuvěřitelně užitečné, když se snažíte vyrábět nálepky z náhodných obrázků. Samozřejmě máte také na výběr přidat do nálepky různé styly písma.

Aplikace také umožňuje sdílet vlastní balíčky nálepky s ostatními uživateli. Můžete si však také vybrat, aby vaše nálepky byly také osobní. Existuje také na výběr procházet gify prostřednictvím tenoru. Poté můžete tyto GIF převést na nálepky v aplikaci.

[GooglePlay url = ””]
WEMOJI – WhatsApp Sticker Maker

Wemoji je vynikající aplikace pro výrobu nálepky. Tato aplikace vám umožní vyrábět výřezy z vašich vlastních obrázků v galerii. Můžete si vybrat z mnoha úžasných stylů písma, které můžete přidat do nálepky, a také modifikovat velikost stylu písma. Pro ty z vás, kteří rádi sdílejí emodži, můžete je přidat i do vlastní nálepky. Obecná individuální zkušenost je slušná, stejně jako by mohla mít prostor pro zlepšení. Wemoji je však fantastický v tom, čeho je zaměřen.

[GooglePlay url = ””]
Studio nálepky

Studio nálepky vám umožní vyrábět až 10 vlastních balíčků nálepky s maximálně 30 nálepkami na balení. Můžete využít obrázky z vaší galerie a přidat text do těchto samolepek. Ještě fascinující je to, že můžete využít několik pevných tvarů, jako je tvar srdce k vystřihnutí vašeho obrazu. To vám poskytuje flexibilitu při výrobě mnoha jedinečných samolepek.

[GooglePlay url = ””]
Nálepka výrobce

Nálepka výrobce nabízí jednoduchou a jednoduchou metodu pro výrobu úžasných vlastních nálepky WhatsApp. Stačí si vybrat obrázek, který chcete převést na nálepku. Vystřihněte předmět i vlastní návrhy textu nebo nálepky na obrázek. Můžete změnit velikost designových nálepky i textu. Výrobce nálepky také poskytuje volbu pro využití čistého nástroje k výrobě vlastních výkresů, které lze přidat do nálepky.

[GooglePlay url = ””]
Textricker

Texticker je nejunikátnější nebo spíše odlišný přístup k výrobě nálepky WhatsApp. Jak název naznačuje, můžete vytvořit vlastní textové samolepky. Tato aplikace usnadňuje výrobu vlastních samolepek. Jediné, co musíte udělat, je zadat slovo nebo frázi, abyste jej převedli na nálepku. Texticker by okamžitě vytvořil několik různých verzí textu. Proto si můžete vybrat styl nálepky na základě vlastních preferencí. Další vynikající funkcí je, že můžete vyzkoušet Textricker prostřednictvím okamžitého obchodu Google Play.

[GooglePlay url = ””]
Nálepka produkuje whatsapp

Zde je ještě jeden úžasný výrobce nálepky WhatsApp, který si můžete prohlédnout. I když název nemusí být chytlavý, tato aplikace vám také umožňuje vyrábět úžasné nálepky s vlastními písmami. Ve svých nálepkách můžete také využít znaky emodži. Stejně jako „Sticker.ly“ můžete použít nástroj pro automatické odstranění pozadí k vystřihnutí pozadí z subjektu. I když můžete také ručně provádět přesně stejný úkol. Aplikace podporuje JPG, WebP a obrázky PNG.

[GooglePlay url = ””]
Toto jsou v současné době k dispozici naše nejlepší 6 výrobců nálepky WhatsApp. Pokud jste však ochotni dát více času, pak existují i ​​další editory obrázků, ve kterých byste si mohli vytvořit vlastní nálepky. Aplikace, jako je PICSART, jsou mnohem flexibilnější i bohatší. Požadovali byste však přenos dat PNG na jakýkoli typ jedné z těchto aplikací, abyste vytvořili vlastní balíček nálepky.

Nicméně jakákoli cesta, kterou si vyberete, jakýkoli typ těchto 6 výrobců nálepky uspokojí vaše potřeby. Až budete vyrábět své samolepky, můžete přesně zkontrolovat, jak odesílat nálepky WhatsApp na Android, pokud s tímto procesem neznáte.

Přečtěte si dále: Jak přesně přidat nálepky telegramu do WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *