BITESMS Beta pro iPhone 5s vydáno, stahovejte!

Prominentní aplikace BitesMS byla právě aktualizována s plnou podporou pro iPhone 5s.

Tým BitesMS tlačil ven, vyvíjí se silně i rychle během radostné sezóny. Za posledních jedenáct dní došlo celkově šesti vydáních do úložiště testů BitesMS na testovací-cidia.bitesms.com, přičemž každá z nich dokončila malou část hádanky, která nakonec zahrnuje vydání stabilní verze Bitesms, která podporuje, která podporuje Nejnovější firmware kromě současných iPhonů s 64bitovými procesory. Bitesms se neliší od jakéhokoli druhu jiného složitého svazku, který je vyvinut pro vězeňské gadgety v tom, že to vyžaduje značné množství práce, aby to přineslo stejně jako rychlost, aby se kompilovala proti architektuře ARM64.

Sedmá beta bitesmy v jeho současném typu představuje řadu základních oprav chyb a obecné zlepšení stability. Kdokoli, kdo upgraduje z poslední značné beta verze začátkem ledna, by si měl všimnout pozoruhodného vylepšení obecné použitelnosti produktu. Tento nejnovější tlak na výkonný nástroj pro textové zprávy je také první verzí, o které se považuje za podporu iPhone 5S. Dostat se do bodu, kdy mohou skutečně říci, že iPhone 5S je nyní podporován, je pro tým mezníkem, což znamená, že by nyní měli být schopni jít s komplexní fází testování a odtud tlačit.

Bitesms 8 Beta 7 na iPhone 5s

Oficiální Changelog of Beta 7 vydán dnes:

Kompatibilní se zařízeními iPhone 5S.

Opravy chyb a některá zlepšení jednotlivých rozhraní.

Předběžné vydání BITESMS pro iOS 7 bylo propuštěno zpět 27. prosince. V ideálním případě to nebude tak dlouho, dokud nebudeme moci přivítat stabilní a zcela funkční verzi Bitesms zpět do našich životů.

Pro návody týkající se útěku z vězení, prohlédněte si:

IOS 7 – 7.0.4 Útěk z vězení: Stáhněte si Evasi0N 7 pro iPhone 5S, 5C, 5, iPad, iPod Touch [Windows / Mac]

Útěk z vězení iOS 7 – 7.0.4 Untored na iPhone 5s, 5C, 5, 4s a mnoho další s Evasi0N 7 [Video Tutorial]

Nezapomeňte si prohlédnout naši galerii aplikací pro iPhone a galerii aplikací pro iPad a podívejte se na mnohem více aplikací pro váš iPhone i iPad.

Můžete nás dodržovat na Twitteru, přidat nás do svého kruhu na Google+ nebo se vám líbí naše stránka na Facebooku, abyste se informovali o všech posledních od společnosti Microsoft, Google, Apple i web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *