TVOS Hack přináší webový prohlížeč Safari do Apple TV 4 [Video]

Apple Apple Apple Apple TV je nyní v prodeji, a zatímco Apple přesně nevytvořil píseň a tanec z vydání produktu, to ne Uveďte, že lidé nechtějí vidět, co je malý černý puk schopen. S zcela novým obchodem s aplikacemi a mnohem více výkonu pod kapotou jsou všechny oči na nové Apple TV.

Pokud však nově aktualizovaná Apple TV chybí jedna věc, je to webový prohlížeč. Nová Apple TV se neposílá s verzí Safari vestavěné a Apple neumožňuje vývojářům třetích stran vytvořit si vlastní, alespoň ne oficiálně.

Holandský vývojář Jvanakker si na Apple uložil nos tím, že si vytvořil svůj vlastní webový prohlížeč TVOS a pomocí Apple TV přivedl web na velkou obrazovku. Není to poprvé, kdy kus hardwaru umožnil procházet web v televizi, ale toto je první pro Apple TV, takže je přesto významné.

V nákupu, který by tuto práci provedl, JVAnkker rozšidil vývojáře Stevena Troughton-Smith’s TVOSBrowser Project a vytvořil prohlížeč založený na UIWebView pomocí vlastních soukromých API Apple APIS. Použití tohoto API je to, co zajistí, že to nikdy nevidí denní světlo v obchodě s aplikacemi, alespoň ne, pokud Apple neudělá toto konkrétní API méně soukromé a mnohem více veřejnější v budoucnu. Apple má historii pro otevření soukromých API na iOS, takže nikdy neříkej nikdy.

To, zda opravdu chcete používat webový prohlížeč Apple TV v televizi, je úplně jiná záležitost. Toto použití používá dotykovou podložku Siri Remote k posouvání, zatímco její stisknutí dolů, způsobí, že na obrazovce se objeví kurzor pro kliknutí na věci. Tlačítko nabídky vrací uživatele zpět stránku a tlačítko Play/Pause umožňuje zadání URL. Je to použitelné, z toho, co jsme viděli, ale nechtěli bychom ho používat na plný úvazek.

Dělá to o něco méně? Ne. Ne to ne!

(Zdroj: GitHub)

Můžete také chtít vyzkoušet:

Apple TV TVOS hacknul odhalit základní podporu složek podobných iOS

Proto je Siri na Apple TV 4 prozatím omezena na osm zemí

Můžete nás sledovat na Twitteru, přidat nás do svého kruhu na Google+ nebo se vám líbí naše stránka na Facebooku, abyste se informovali o všech aktuálních od společnosti Microsoft, Google, Apple a Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *