Může být skvělá animace boty stejně základní?

Není to nic ve světě Android by revoluci v revoluci smartphone hlavně, někteří by jen přidali pouze přitažlivost i styl do vašeho zařízení. Bootovací animace podzim v této klasifikaci, díky kterému bude vaše gadget spuštěna prostě úžasná. Tvůrci obvykle využívají svá loga i značky jako loga splících pro bootovací animace, která vypadají únavě po několika dnech. Navíc gadget patří vám a také není nutné propagovat svou značku, kdykoli zavedete zařízení. K nahrazení animací spouštěcího boot a tam se používají animace zavedení na míru a tam formováním gadgetu porovnávají vaši osobnost.

Android je výkonný mobilní operační systém založený na Linuxu, takže cokoli je data v ekosystému Android. Animace boot je data uvedená do adresáře systému/médií a je odpovědná za skvělou animaci v systému System Boot. Jediné, co požadujete, je nahradit tato data za mírnou animaci zavedení. Existuje spousta aplikací, které by vám poskytly množství bootovacích animací, ale objevujeme je spam s velkým množstvím strašných bootovacích animací. Kopáme tedy s webem a objevíme několik pozoruhodných bootovacích animací a prohlédneme si, na co jsme narazili.

Jak můžete vidět na obrázku obrazovky, tato základní ekologická animace boot vypadá na obrazovce velkolepě. Animace je nesmírně základní, ale velmi cool, kruh je animovaně nakrájený na trojúhelník s hladkým FPS. Kreditní skóre pro animaci boot jde na Chunhsi Lin, kteří ji sdíleli na své stránce Google+. Tato základní bootovací animace je dodávána ve stylu ZIP, který není blikovatelný, musí být ručně aktualizován pomocí průzkumníka kořenů. Animace boot je však pouze pro zařízení Full HD, můžete však změnit velikost obrázků podle svého požadavku. Pokud si nejste jisti, že si vytvoříte zavedenou animaci boot, zde je náš tutoriál.

→ Jak produkovat bootovací animace od nuly

Stáhněte si základní, ale pozoruhodnou bootovací animaci z níže uvedeného odkazu ke stažení a postupujte podle základního postupu a nastavte jej.

→ Download boot animace

Postup instalace

Stáhněte si a také nastavte jakýkoli typ průzkumníka kořenů vaší možnosti a otevřete jej.

Otevřete aplikaci Root Explorer navigace na/System/Media a zálož stávající bootanimatizace.zip.

Pokud je vyzvána, přepsáte nová data animace zavádění a oprávnění root a také.

Poslední věcí by bylo označit povolení RW-R-R k nové animaci boot.

Po dokončení restartujte svůj gadget a prohlédněte si novou animaci boot v akci.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *