Windows Online Essentials 2011 Wave 4 Beta Beta nyní nabízená ke stažení

Je to už dlouho, protože Microsoft měl hlavní aktualizaci pro své sady Windows Online Essentials Suite, ale nyní to vypadá, že už nemusíme čekat! Společnost Microsoft právě vytvořila beta verzi nové Windows Online Essentials Wave 4 nabízené pro veřejné stahování. Toto vydání má spoustu nových funkcí a aktualizace na jakýkoli typ předchozích vydání, které jsme viděli.

Windows Online Essentials je v podstatě sada aplikací, která se skládá ze všech požadovaných softwarových aplikací od společnosti Microsoft, která vám umožní dělat nějakou inovativní práci na Windows v žádném okamžiku, stejně jako zdarma!

Vytvořili jsme Essentials pro propojení vašeho zážitku v systému Windows s webovými službami, které již využíváte – nejen ty od společnosti Microsoft. Nové Betas of Windows online galerie obrázků, filmového tvůrce, pošty, spisovatele, stejně jako odkaz Messenger na obrázek, jakož i sdílení videa (SkyDrive, Flickr, YouTube, Facebook, Smugmug), sociální sítě (Facebook, MySpace, LinkedIn), E -mail (Hotmail, Gmail, Yahoo! Mail), blogování (prostory, WordPress, Blogger) a služby produktivity souborů (kancelářské webové aplikace). Stejně jako nová synchronizace systému Windows Online udržuje vaše soubory synchronizované na několika počítačích i v cloudu. Můžete dokonce přímo získat přístup k počítači přes web s novou funkcí Sync Remote Desktop.

Lidé se rádi dostávají na svých počítačích inovativní, stejně jako rádi vidí, co všichni ostatní dělali. Ať už se jedná o retušník, panoramatický steh nebo pojistka obrázku v galerii obrázků, automobilový film ve filmovém tvůrci nebo e -mailem v nové e -mailu Windows Online, věříme, že budete nadšenými novými přírůstky k nákladům, které vytvářejí pokročilé úkoly dobře, dobře, dobře, dobře, dobře, dobře, dobře, dobře, dobře, dobře, snadný. Pokud jste ještě nezkoušeli pojistku, abyste se spojili to nejlepší z řady fotografií, je to hodně zábavy.

Všechny výše uvedené nástroje zahrnuté v nových Windows Online Essentials Beta získaly hlavní aktualizace, přičemž mnoho z nich získalo podporu „stuhy/plynulé UI“. Nová galerie obrázků s pojistkou obrázků v mém pohledu je nejlepší zlepšení a je podobně dobrá, ne -li o moc lepší než jeho protějšek Mac Iphoto (část iLife Suite). Integrace zveřejňování vašich obrázků i videí do různých komunit, jako je Facebook, jakož i YouTube (a další) je zdaleka nejlepším vylepšením, které jsme viděli v Windows Online Essentials.

Pro mnohem více na Windows Online Essentials najdete v našem komplexním náhledu zveřejněném zde. Nabízeno pouze pro Windows Vista a Windows 7, lze odtud stáhnout All New Windows Online Essentials (2011 Wave 4).

Stejně tak byste se mohli rádi podívat:

Online aplikace Windows s Bing pro Windows Phone

Windows Online Messenger pro iPhone nyní nabízený ke stažení!

Microsoft konečně přináší výměnnou podporu ActiveSync do Hotmail

Můžete nás dodržovat na Twitteru nebo se připojit k naší Facebookové fanpage, abyste se informovali o všech aktuálních od společnosti Microsoft, Google i Apple.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *