10 nejlepších her s povoleným dotykem 3D pro iPhone 6s

iPhone 6s a iPhone 6s Plus jsou nyní více než měsíc staré, stejně jako na začátek létajícího, jejich funkce markýzy se pravděpodobně stále snaží pro Trakce, je to však stále rané dny. 3D Touch, funkce, která umožňuje iPhone přesně cítit, jak pevně jednotlivec stiskne jeho obrazovku, má potenciální modifikaci aplikací metody a hry prezentují svá rozhraní a také přesně, jak jsme s nimi jednotlivci komunikovali.

To, co je zapotřebí k úspěchu 3D Touch, je silná volba aplikací nebo ve skutečnosti hry, které fantasticky využívají jeho schopností i potenciálu. Nejnovější funkce společnosti Apple bude online nebo zemře přesně na to, jak dobře ji přijímají návrháři třetích stran, stejně jako včasné náznaky jsou povzbudivé, zůstává přesně vidět, jak pokrok v aplikaci z dlouhodobého hlediska využívá 3D dotek.

Právě teď však existují některé vynikající aplikace, které dělají to nejlepší z 3D dotyku, ale to jsou hry, které získávají Pulse Racing, takže jsme se potýkali kolem App Store, abychom objevili ty nejlepší hry pro iPhone s 3D dotykovým podporou. Není však velké číslo, ale to není vždy špatná věc. Koneckonců, vysoká kvalita má Trump kvantita!

Takže tady jsme. 10 nejlepších her pro iPhone s podporou 3D dotyku.

Vyhoření točivého momentu (zdarma)

Hnací hra, která se nebere, stejně dobře a také nikdy nelze označit jako simulaci, vyhoření točivého momentu využívá 3D dotek ve metodě, která mění ovládací prvky jízdy. Fascinující přístup, který zaujme 3D dotek a také využívá své jedinečné schopnosti naplno.

Zde si můžete stáhnout vyhoření točivého momentu.

Badland (4,99 $)

Badlands, stará preferovaná i hra roku, si užila pokračující úspěch na platformě, která je často chápána pro to, že si vezme nejprodávanější hry, žvýká je a pak je vyplivne. Badlands nyní podporuje 3D dotykové ovládací prvky, takže stojí za to stáhnout, i když jste to již hráli k smrti.

Badland si můžete stáhnout zde.

Speciální taktika na internetu (zdarma)

Strategická hra, která si klade za cíl přinést několik z nejlepších her na internetu do mobilní éry, jakož i zdarma speciální taktika na internetu využívá 3D dotek, aby bylo snazší vybrat několik jednotek během bitvy. Vypadá to jako skvělé využití inovací pro nás!

Speciální taktiku si můžete stáhnout online zde.

Hra blobs (zdarma)

Hra Blobs, která má časově založený hádan, který má hráče praskající kuličky stejné barvy, využívá kromě metody zkratky na zkratku domu 3D dotyku 3D dotyku pro zkratku na obrazovku domu, aby se vaše postava zmenšila, aby se rychle manévrovala s hrou.

Stáhněte si hru Blobs odtud.

BreakNeck (zdarma)

Vysoce očekávaný závodník, BreakNeck byl prominentní ještě před přidáním 3D dotyku. S tím mají hráči mnohem lépe spravovat to, co jejich řemeslo dělá díky vstupu citlivým na tlak. Vypadá to úžasné, že?

Stáhněte si odtud breakneck.

Ag Drive (3,99 $)

Podobně jako Breakneck v prezentaci, AG Drive také využívá 3D dotyk, který odpovídá aktualizaci, která se zobrazí po nových iPhonech, které se objeví do vzhledu. Pokud jste to už nějakou dobu hráli, přidání 3D dotyku společnosti AG Drive by mělo být dostačující, aby vás přivedla zpět na další.

Stáhněte si jednotku AG odtud.

Magic Piano (Free)

Je to klavír, který reaguje jiným způsobem v závislosti na tom, jak přesně stisknete jeho klíče, díky magii 3D Touch. Co více to vyžaduje vědět? stáhnout to. Nyní.

Stáhněte si magické klavír odtud.

AE 3D Motor (zdarma)

AE 3D Motor, závodník, který zahrnuje vyhýbání se výzvám při jízdě, zahrnuje 3D dotykový podporu pro kontrolu zrychlení.

Stáhněte si AE 3D motor odtud.

Touchfish (zdarma)

S názvem jako Touchfish byste možná očekávali, že tato hra bude podporovat 3D Touch, stejně jako byste měli pravdu. Nyní můžete, dobře, dotknout se ryb více 3D způsoby. Nebo něco.

Stáhněte si Touchfish odtud.

Zombie Tsunami (zdarma)

Zombie jsou děsivé a tsunami jsou děsivé. Zombie Tsunamis jsou jen v zcela novém měřítku, takže je škoda, že hra podporuje pouze 3D dotek v několika menu i mini hrách. Přesto je to mnohem lepší než nic.

Stáhněte si odtud zombie tsunami.

A tam to máme. 3D Touch je pryč na rozumný začátek, stejně jako více návrhářů ho využívá, tím lepší bude. Doufáme, že 3D Touch je právě tady, aby zůstal místo toho, aby vybledl do nejasností v obchodě s aplikacemi.

Rovněž byste mohli rádi prohlédnout:

25 3D dotykových tipů Každý iPhone 6s / 6s Plus Individual musí pochopit o [videu]

Můžete nás dodržovat na Twitteru, přidat nás do svého kruhu na Google+ nebo se vám líbí naše stránka na Facebooku, abyste se informovali o všech nejnovějších od společnosti Microsoft, Google, Apple i web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *