Užijte si funkci Galaxy S7, jako je vždy na obrazovce na gadgetech Android

, Samsung Galaxy S7 je nejnovější vlajkovou lodí korejského gigantu, která obsahuje některé specifikace Beastly a ohromující 5,1 palcový quad HD displej. Tuto krásnou obrazovku je předváděn nový režim Display pro zobrazení společnosti Samsung, který vám ukazuje současný čas i úroveň baterie. Je to funkce, kterou se mi líbilo používat na svých starých gadgetech Nokia, stejně jako je skvělé vidět, že se stane také na Android. Vypadá to skvěle, jak to s největší pravděpodobností chcete také na smartphonu Android. Díky úžasným návrhářům třetích stran na Androidu můžete nyní v telefonu skutečně používat funkci obrazovky.

Společnost Motorola přivedla tuto obrazovku vždy na Androidu s prvním Moto X. S názvem Motorola Active Display, prověřuje čas, datum a ikonu jakéhokoli typu nových oznámení, které můžete obdržet. Funkce skončila tak prominentní, že byla vydána řada aplikací třetích stran, které tuto funkci napodobily. Další firmy, jako je LG a OnePlus, rovněž splnily FIT přidáním této funkce vždy na obrazovce do svých vlastních zařízení. Samsung nyní přidal tuto funkci do své vlajkové lodi Galaxy S7, takže se skvěle využívá svého krásného displeje.

Vždy na zařízení na obrazovce na zařízeních Android

Existuje mnoho aplikací třetích stran, které obsahují tuto funkci vždy na obrazovce. Několik z těchto aplikací je zdarma, zatímco některé přicházejí za nízkou cenu. Tyto aplikace už nějakou dobu využívám na řadě gadgetů – některé s LCD obrazovkou a některé s AMOLED displejem. Než začneme, budete muset pochopit, že tato funkce udrží vaši obrazovku na (nebo alespoň její část), takže si všimnete dalšího odtoku baterie. Avšak pro užitečnost i jeho krásu je však velmi málo nákladů na úhradu.

Plance Plus – zdarma

Nejnovější aplikací třetích stran, která přináší tuto skvělou funkci obrazovky na obrazovce, je GLImpSe Plus. I když jsem vyzkoušel hodně aplikací třetích stran, abych tuto funkci umožnil na mém Nexus 5, Glimpse Plus vyniká pro jeho řadu hodin hodin.

Stáhněte si pohled na plus z obchodu Play.

Po prvním otevření aplikace vás GLImpSe Plus požádá o to, abyste ji přizpůsobili nastavení systému. Toto oprávnění je nutné k obnovení času, kdy je telefon uzamčen, stejně jako nahlédnutí plus hodiny jsou zapnuty.

Kromě toho může GLImpSe Plus také informace o povětrnostních podmínkách s využitím webu i GPS. Je to však volitelné, takže pokud nechcete nechat získat přístup k vaší poloze, můžete jej ponechat zakázáním.

Plance Plus může také ověřit oznámení z jiných aplikací – zpráv, hovorů, e -mailů atd. Za tímto účelem budete muset poskytnout přístup k aplikaci. Když nastavíte aplikaci poprvé, bude toto povolení vyžádat GLImpSe Plus. Udělejte to, pokud chcete povolit obrazovku oznámení.

Pokud chcete zakázat pohled na Plus, můžete tak učinit stisknutím tlačítka napájení jednou. Zůstane postižena až do příště, když si telefon znovu opětovně objeví.

Pokud hledáte alternativu k GLImpse Plus, můžete vyzkoušet acdisplay. Stejně jako Glimpse Plus je acdisplay také zdarma.

[GooglePlay url = ””/]
[GooglePlay url = ””/]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *