Apple vyrábí neškodný iPhone, který ani nemůže zlomit v důsledku situace FBI

, uvádí se, že Apple pracuje velmi obtížně interně na budování iPhone, do kterého nikdo nemůže proniknout. Zájem byl na Apple v důsledku střelby z San Bernardino v Kalifornii vyděšen na Apple. Tato nejnovější zpráva naznačuje, že Apple reaguje na bezpečnostní bouři tím, že se snaží vyvinout ještě bezpečnější gadget i ekosystém, který by znemožnil proniknout do iPhone, a to i pro Apple. Jinými slovy, to by efektivně učinilo současné žádosti FBI k zbytečným.

Během posledních několika týdnů se běžně uvádí, že FBI chce, aby Apple vyvinul zcela samostatnou verzi iOS bez všech obvyklých cenných papírů Apple v místě, které by pak mohly být nainstalovány na iPhone 5c patřící jednomu ze střelců San Bernardino, aby bylo možné Extrahujte z toho potřebné údaje pro účely vyšetřování. V současné době je možné, aby Apple aktualizoval firmware na gadgetu na novější, méně bezpečné verzi iOS, jak požadovala FBI. Apple nikdy takový software nevyráběl, a také, jak to nechce, ale lze to udělat, pokud je nucen, jako v tomto případě.

Tim Cook i Apple se zjevně cítí nuceni nedávnými událostmi, aby se podívali hlouběji, aby se opravdu snažil, aby byl iPhone neproniknutelný. Pokud je zpráva přesná, může to v zásadě znemožnit získat přístup k jakémukoli typu iPhone, a to i při plné spolupráci Apple. Zdá se, že prospektivní pro domácí i zahraniční vládní společnosti, aby byly schopny získat přístup k zisku k iOS, je dostatečně vytrvalý, aby Apple jednal náležitě, a zabránil tomu, aby se to stalo, a to i proti vůli federálních soudů.

Generální ředitel společnosti Apple – Tim Cook – byl velmi hlasitý i veřejný ohledně jeho myšlenek týkajících se situace San Bernardino. Po zveřejnění stránky FAQ pro zákazníky a e -mailu pracovníkům, kteří se zabývali několika z více problémů s tím, že v tomto případě, Cook nedávno hovořil s Davidem Muirem ABC, aby vysvětlil jeho i Apple postoj k tomuto tématu. V rámci rozhovoru Cook nezaznamenal jeho slova a vybral telefonickou volání na potenciální novou verzi iOS použité k získání přístupu k iPhone „softwarové ekvivalent rakoviny“.

(Zdroj: The New York Times)

Demonstranti se shromažďují mimo Apple Store, aby podpořili boj proti iPhone Backdoors

Pohyb dat ministerstva spravedlnosti proti Apple po jeho odmítnutí pomoci FBI Fracture iPhone

Apple: Snažili jsme se však pomoci, aby někdo resetoval heslo Apple ID na iPhone San Bernardino

Apple chce, aby si Kongres vybral nepřetržitou bitvu s FBI na šifrování iPhone

Můžete nás dodržovat na Twitteru, přidat nás do svého kruhu na Google+ nebo se vám líbí naše stránka na Facebooku, abyste se informovali o všech nejnovějších od společnosti Microsoft, Google, Apple i web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *