Android Jelly Bean bude další hlavní aktualizací pro Android s funkcemi „měnící se“ [Report]

V současné době se mnoho uživatelů Androidu v současné době těší na zmrzlinu, další verzi Androidu, která by mohla vidět Světlo denního světla již příští měsíc. Přesto se o Googlu říká, že již pracuje na verzi, která prosperuje uvedený operační systém a bude označen jako „Jelly Bean“.

Ve čtvrtek Eric Schmidt odhalil, že zmrzlinový sendvič může být propuštěn již příští měsíc, navzdory předchozím údajům, které poukazovaly na koncem listopadu nebo začátkem prosince. S blížícím se vydáním Androidu téměř dokončeno není žádným překvapením, že se Google již do verze dívá.

Podle anonymního, ale údajně důvěryhodného zdroje bude nástupce Ice Cream Sandwich kódován „Jelly Bean“, který udržuje tradici Google pojmenování verzí Android po sladkostech v abecedním pořadí, který byl zachován na zakázku, který byl zachován, aby se vzhledem k tomu, že Androidův úvodní cestu zpět dovnitř 2008. Jak se očekávalo v této fázi, dosud není známo mnoho informací o tom, co bude zahrnovat „Jelly Bean“, ačkoli zdroj ujišťuje skeptiky, že to bude „věci měnící hru“, i když by to mohlo naznačovat cokoli: doufejme, že revoluční rysy ne, ne Jen další nové rozvržení, které Google nedávno stanovil na trh Android.

Číslo verze pro „Jelly Bean“ dosud nebylo rozhodnuto. Ve skutečnosti nemá ani verzi pro “Ice Cream Sandwich”, kde uvnitř Google stále spor o to, zda narážet verzi až na 4,0, nebo ji jen udržet v rozsahu 3.x. Dokud nebude tato diskuse vyřešena, pravděpodobně nebudeme příliš přijít na to, jak budou vlastnosti „měnící se“, jaké budou vlastnosti „měnící hru“.

Když čekáme na želé fazole, nezapomeňme, že ani o sendviči na zmrzlinu ani nevíme, kromě skutečnosti, že údajně konsoliduje příchutě tabletu i smartphonu Android, tak konsolidací kódová základna a zjednodušení procesu vývoje. Oficiálně nebylo odhaleno nic jiného, ​​ale úniky snímků obrazovky ukazují na rafinované uživatelské rozhraní, které přináší některé prvky z Honeycomb, chuti tabletu Android, až do smartphonu.

Android prošla dlouhou cestu, když vzhledem k tomu, že byla poprvé zveřejněna na konci roku 2008, zpočátku na pomalém zařízení. Během několika let, které následovaly, začalo platformu přenášet mnohem více zařízení, která se nyní stala největším konkurentem společnosti Apple na frontách smartphonu i tabletů.

(prostřednictvím thismismynyxt)

Můžete nás sledovat na Twitteru nebo se připojit k naší Facebookové fanpage, abyste se informovali o všech aktuálních od Microsoft, Google a Apple.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *