Animojistudio vám umožňuje nahrávat, živá nikdy nekončící videa Animoji Karaoke s přizpůsobenými barvami pozadí

Apple iPhone X je ve volné přírodě jen pár týdnů, ale jednou z funkcí, které se i nadále projevují populární, je animoji. Animované emoji, které používají systém videokamery iPhone X v nákupu, aby se stali animovaným na základě výrazů obličeje uživatele, Animoji převzala sociální média, protože úvod iPhone X 3. listopadu.

Nyní byla k dispozici nová aplikace, která umožňuje uživatelům nahrávat nikdy nekončící videa jejich animoji a zároveň měnit barvu pozadí. Existuje také možnost živého proudu.

Animojistudio, kterou vytvořil Guilherme Rambo ze slávy softwaru HomePod Software, je možná pochopitelně k dispozici prostřednictvím App Store. To znamená, že jej budete muset nainstalovat pomocí metody vedlejšího načtení, která je k dispozici společností Cydia Impacttor, takže se nezapomeňte podívat na náš průvodce (propojený níže), pokud jde o to také. S nainstalovanou aplikací je možná nejužitečnější funkcí schopnost nahrávat videa Animoji bez jakéhokoli časového limitu, protože Apple je oficiálně omezuje na deset sekund v iMessage. Dále to nepřeloží přehrávání zvuku z jiných aplikací, což může být při vytváření vašich karaoke videí nezbytné!

Zaznamenejte videa Animoji s neomezenou dobou trvání s touto samostatnou aplikací.

Tato aplikace používá soukromý rámec Avatarkit, stejný, který používá aplikace Apple iMessage. Využívá možnosti záznamu obrazovky Replaykit, aby umožňovaly delší nahrávky než konvenční aplikace.

Můžete se také rozhodnout zaznamenat se zvukem nebo bez něj.

POZNÁMKA: Tato aplikace používá soukromý rámec, z tohoto důvodu nebude zveřejněna v obchodě App Store a může být nainstalována pouze kompilací a spuštěním z Xcode nebo odloučení IPA. Nepřipočte problémy týkající se problémů s instalací, to je mimo rozsah tohoto projektu.

Animojistudio používá soukromý rámec Avatarkit, který je stejný, který používá aplikace Apple iMessage, a diskutuje o tom, proč to nikdy nebude povoleno do obchodu s aplikacemi.

Pokud chcete vyzkoušet Animojistudio, můžete jej stáhnout zde zcela zdarma a jak jsme již řekli, můžete sledovat naši příručku Cydia Impactrovi, abyste získali aplikaci na svůj iPhone zde.

Animojistudio pracuje pouze na iPhone X.

(Zdroj: GitHub)

Můžete také chtít vyzkoušet:

iOS 11.2 Beta 4 změny, poznámky k vydání a podrobnosti o změnách, o kterých potřebujete vědět

IOS 11.2 Beta 4 Download vydané pro testování [Aktualizováno]

iOS 11.1.2 ChangeLog, poznámky k vydání, bezpečnostní a zabezpečovací obsah uvolněný

GBA4IOS 2.1.1 IPA ke stažení pro iOS 11 přidává opravu pro vydání synchronizace Dropboxu

Stáhněte si iOS 11.1.2 odkazy na IPSW a aktualizaci OTA pro iPhone, iPad, iPod touch

Downgrade iOS 11/11.1.2 na iPhone nebo iPad [How-to Guide]

Stáhněte si iOS 11, 11.1.2, 11.1.1 Odkazy a instalace na iPhone X, 8, 7 Plus, 6s, 6, SE, iPad, iPod [tutoriál]

Útěk z vězení iOS 11/11.1.2 / 11.1.1 na iPhone a iPad [aktualizace stavu]

Můžete nás sledovat na Twitteru, přidat nás do svého kruhu na Google+ nebo se vám líbí naše stránka na Facebooku, abyste se informovali o všech posledních od společnosti Microsoft, Google, Apple a Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *