Kód iOS 12.1 odhaluje oficiální design iPad Pro 2018, zde je to, jak to vypadá

, uvidíme vydání nových tabletů iPad Pro během zítřejší mediální události, že v tomto bodě můžeme považovat za samozřejmost. Také jsme také dlouho očekávali, že Apple předvádí profesionály iPad, které nemají domácí tlačítko, místo toho se spoléhají na ID obličeje podobné iPhone X a jeho nástupci.

Zatímco to všechno bylo podpořeno objevem nového glyfu v betach iOS 12, který ukázal nový design iPad Pro, samotný glyf byl malý a zamýšlel být použit v widgetu baterie, což znamená, že to bylo malé a obtížné opravdu získat dobrý pohled na.

Nový obrázek nalezený v iOS 12.1, protože se prochází procesem beta beta, je však mnohem významnější a můžeme vidět, jak bude vypadat nový redesign iPad Pro.

Jak jsme měli podezření, vůle skutečně není tlačítko Domů a zdá se, že zahrnutí ID obličeje také neznamená, že iPad Pro bude mít zářez, aby byl umístěn hardware potřebný pro to, aby fungoval. Může to být proto, že rámy na iPad Pro jsou větší než ty na telefonech iPhone, což znamená, že existuje více prostoru pro skrytí skutečného hloubkového systému, což neguje potřebu zářezu.

Tyto větší rámy by se také měly postarat o to, jak snadné je zařízení zvládnout – něco, co by eradikace pro rány mohla zcela zpochybnit.

Jeden další útržek, který stojí za zmínku, je to, že iPad Pro v tomto obrázku se zdá, že si udržuje tlačítko spánku/probuzení na stejném místě, než aby jej přesunulo na stranu jako iPhone Apple.

Ať tak či onak, můžeme očekávat, že budeme mít všechny odpovědi na otázky týkající se iPad Pro občerstvení dostatečně brzy, a stále doufáme, že uvidíme nový iMac a MAC mini občerstvení spolu s oznámením tabletů.

(Zdroj: 9to5Mac)

Můžete také chtít vyzkoušet:

Kodi 18 Beta 4 Apk Android ke stažení, aplikace iOS, tady je to, co je nové

Downgrade z iOS 12.0.1 na iOS 12.0 již není možné, protože Apple přestane podepisovat firmware

Stahování: iOS 12.1 Beta 5 IPSW Links a OTA, WatchOS 5.1, TVOS 12.1 Vydáno

Útěk z vězení iOS 11.4.1 Aktualizace: Ian Beer vydává své vykořisťování

Jak snížit iOS 12.0.1 na iOS 12.0 / 11.4.1

Stáhnout: iOS 12.0.1 Odkazy na IPSW, aktualizace OTA pro iPhone a iPad

Útěk z vězení iOS 12.0.1 / 12 / 12.1 na iPhone a iPad [aktualizace stavu]

Skupina Facetime Compatibility iOS 12.1: Bude to vaše zařízení podporovat?

Nové rozhodnutí DMCA dělá odemknutí legálních pro nové smartphony, hlasové asistenty, další

Můžete nás sledovat na Twitteru, přidat nás do svého kruhu na Google+ nebo se vám líbí naše stránka na Facebooku, abyste se informovali o všech nejnovějších od společnosti Microsoft, Google, Apple a Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *