Nexus 9 má svůj vlastní problém podobný Bendgate

a nechte se otevřít „brány“ lítosti! Nexus 9 zjevně není tak prémiové rozvinuté, jak jsme byli vedeni k tomu, abychom věřili. Stiskněte zadní skořepinu uprostřed a také můžete rychle odsadit plastovou záda.

Viděli jsme a také jsme slyšeli mnohokrát o iPhone 6 Plus Bendgate, pak tam byla Gapgate Note 4, jen aby byla splněna jiným, ale poněkud méně zoufalým problémem Bendgate v Nexus 9.

Zatímco Apple může dýchat úlevou při prohlížení tohoto GIF Ron Amadeo, což ukazuje, jak tlačí na zadní skořápku nového Nexus 9 jedním prstem a velmi malým tlakem, což má za následek odsazení, které pro něj má štěstí i stávající uživatele , objeví se zpět.

Gadget využívá na zadní skořápce plast z měkkého dotyku, což je s největší pravděpodobností, proč se objevuje zpět, avšak skutečné potíže při pochopení této magické techniky je pochopení, že byl vyvinut HTC-producent, který nám poskytl gadgety jako HTC Touha, Nexus One, HTC One a také mnoho mnohem více, které nabízejí několik nejlepších prémiových budov pro telefony Android.

Tento problém pravděpodobně vytvoří několik kol na webu, aby poháněla válku Apple vs. Android, pravděpodobně však brzy udeří, právě proto, že se dent nedrží, a je nepravděpodobné, že bude v každodenním používání duplikováno. IPhone 6 Plus je přesto v lize s Bendgate, stejně jako opět, dosud bylo jen několik hrstky gadgetů, které se ohnuly z formy.

Stejně tak existuje pravda, že mnoho lidí nebude dostávat gadget kdykoli, a také můžeme opravdu vidět, jak nový tablet zavedený před tím, než společnost Nexus 9 představuje velkou dostatečnou individuální základnu.

Nexus 9 je však v současné době jedním z nejlepších tabletů Android dostupných s fantastickým rozlišením obrazovky 2048 x 1536 na panelu 8,9 palce. Procesor je 64bitový powerhouse NVIDIA tegra K1, který je umístěn na 2,3 GHz, spojený s 2GB RAM a grafickým čipem Kepler DX1. Fascinující přemístění je schopnost vyskočit v USB Flash Drive pro další úložiště.

Co děláte z problému „Bendgate“ společnosti Nexus 9?

(Zdroj: Ron Amadeo [Google+])

Můžete nás dodržovat na Twitteru, přidat nás do svého kruhu na Google+ nebo se vám líbí naše stránka na Facebooku, abyste se informovali o všech posledních od společnosti Microsoft, Google, Apple i web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *