WhatsApp pro iPhone se připravuje na hlasové volání, přidává tlačítko „Call“ a další funkce

WhatsApp může být neoficiálním králem firmy s rychlým zasílání zpráv, ale navzdory své obecné popularitě a velké uživatelské základně to není bez jeho omezení. Mnoho úsilí o soupeření nabízí řadu funkcí, které WhatsApp nemá, a v posledních několika měsících se společnost vlastněná na Facebooku snažila řešit. Nejnovější aktualizace pro iOS rychle, který následuje po zavádění webového klienta WhatsApp, obsahuje nefunkční tlačítko volání, což naznačuje, že VoIP je do aplikace velmi brzy.

Skype, Viber a dokonce i Facebook Messenger zahrnují funkci volání, takže to samo o sobě není nic nového. Ale vzhledem k tomu, kolik lidí používá WhatsApp výhradně, bude jeho úvod stále ještě několik překvapených, i když zde doufá, že když to udělá, je to hladký zážitek bez chyb. Koneckonců, chvíli se ukázalo, že webový klient WhatsApp má vadu, která odhaluje profilové obrázky uživatelů, kteří se možná rozhodli skrýt je před těmi, kteří nejsou na seznamu kontaktů, a tak jsme mírně nadšeni tím, že se VoIP míří k WhatsApp, bezpečnost a soukromí zůstává problémem.

Kromě funkce volání, která dosud nebyla považována za připravenou na hlavní čas, existuje několik dalších vylepšení, které fungují přímo z netopýra. Podle oficiálního ChangeLogu přináší verze 2.11.15 podporu pro dynamický typ a také přidá tlačítko rychlého fotoaparátu do chatové aplikace, která vám umožní najít a sdílet nedávnou fotografii.

Vzhledem k tomu, že se uživatelé Androidu po nedávné aktualizaci seznámí s hlasovými hovory, nebude to trvat dlouho, dokud si ti na jiných platformách nebudou moci užívat podobných schopností, a jakmile začne velké zavádění, budeme, my Mějte zde všechny podrobnosti.

Mezitím můžete chytit spravedlivou aplikaci WhatsApp pro iPhone v obchodě s aplikacemi kliknutím na odkaz níže nebo jednoduše aktualizovat prostřednictvím aplikace App Store.

Dejte nám vědět v sekci komentářů, co uděláte o tomto vývoji.

(Stáhnout: WhatsApp pro iPhone v obchodě s aplikacemi)

Nezapomeňte se podívat na naši galerii aplikací pro iPhone a galerii aplikací pro iPad a prozkoumejte další aplikace pro váš iPhone, iPad a iPod Touch.

Můžete nás sledovat na Twitteru, přidat nás do svého kruhu na Google+ nebo se vám líbí naše stránka na Facebooku, abyste se informovali o všech nejnovějších od společnosti Microsoft, Google, Apple a Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *