Apple připravuje Yerba Buena Center pro iPad 3 odhalení 7. března [Fotografie]

s obrovským prohlášením o iPadu jen několik dní pryč, Apple zahájil svou reklamu i reklamní kampaň – druh. Centrum umění Yerba Buena v San Franciscu-vybrané místo Appleovy iPad akce Apple-je v současné době zdobeno bannery, předpokládáme, co bude oznámeno cokoli.

Funkce je v současné době ve fázi upoutávky a je pouze zlomek dokončeného článku, který je v současné době na displeji. Vypadá to, že to bude extrémně oranžová záležitost, i když máme podezření, že několik klíčových dlaždic může být vynecháno, dokud nebude zařízení oznámeno. Koneckonců, Tim Cook i jeho pečlivě vybraný tým PR pro tento den nebude chtít být své vlastní reklamy upstanován.

Spolu s dobře zdokumentovaným třetím předvádějícím iPadem by Cupertino mohl také představit obnovenou Apple TV. Bit Black Box byla bez trochu TLC z Apple, přičemž Steve úkoly byly, když vysvětlily set-top box jako „koníček“. Bluetooth 4.0 může být v obchodě, avšak skutečný Clincher může být skutečným výstupem HD – skutečně využívat maximum z těchto HD sad. Současná Apple TV může vyrazit pouze 720p, což postrádá špičkové vizuální prvky, na které jsme skončili s Bluray. Ačkoli jakýkoli typ prohlášení související s Apple TV bude odložen stranou, protože Tech World Digests Funkce nového iPadu, 1080p mu určitě poskytne trochu více úcty.

IPad bude spolu s iOS 5.1, který bude po několika betach pouze pro vývojáře v ideálním případě připraven na nové zařízení. Siri by mohl být stékán k novému iPadu nebo iPadu 2 nebo obojím, avšak stejně jako Apple TV Talk, je to všechno sekundární, když je zmíněno společně s možným displejem sítnice, 5-8 megapixelových kamer, čtyřjádrových procesorů i stejně LTE čipy, protože, jako techničtí nadšenci, jsou to rysy, po kterých toužíme.

Akce je uspořádána tak, aby začala 7. března v 10:00 PDT, takže se ujistěte, že jste v místě připraveného přístupu k zisku na webu, abyste udrželi krok s naší ochranou událostí, když se zlomí. Navíc toto publikování aktualizujeme, pokud Yerba Buena začne malovat více odhalující obrázek, takže zůstaňte naladěni!

(přes MacStories)

Rovněž byste mohli rádi prohlédnout:

Apple oznamuje iPad 3 Media Event pro 7. března v San Franciscu

Můžete nás dodržovat na Twitteru, přidat nás do svého kruhu na Google+ nebo se vám líbí naše stránka na Facebooku, abyste se informovali o všech nejnovějších od společnosti Microsoft, Google, Apple i web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *