Je LEGO 3D tiskárna podle definice sebe-replikace?

Díly LEGO jsou plastové. 3D tiskárny vytvářejí části z plastu. Takže tranzitivní domov nám říká, že Tiskárna Lego 3D by měla být schopna znovu vytvořit. Tenhle tam ještě není úplně, většinou proto, že nepoužívá plastový vlákno jako tiskové médium. Podívejte se a budete pravděpodobně rozpoznat tento extrudér jako špičku horkého lepidla. Pokud vše ostatní přestane fungovat, můžete stroj používat jako přesný aplikátor horkého lepidla.

Pokyny, aby vaše vlastní verze zahrnují reference návrhu a několik konceptů pro získání maxima z dávkovače lepidla. Pro konstrukční fázi [matstermind] použité LEGO Digital Designer. Je to v podstatě CAD s celou knihovnou Lego dílů dostupných jako stavební bloky. Odtud sestavil stroj, který je řízen cihla NXT. Pokračuje na pár různých tiskových médií. Jsou zde pokyny pro použití pastelek, aby se barevné lepidlo, stejně jako způsob tisku v cukru pomocí extrudéru horkého lepidla.

Vzpomínáme si, že vidíme jednu jinou tiskárnu Lego 3D. Že osoba nepoužila extrudér. Umístilo bloky na základě provedení návrhu.

[Díky Bryson přes protetické znalosti]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *