Apple iPad odhalil Steve Jobs

ohromen radostí a úspěchem, generální ředitel Apple Steve Jobs představil hodně mluvené o zařízení, iPad, před oceňovacím publikem, kteří již byli na akci horečky, která se konala v Yerba Buena Centrum umění v San Franciscu. Steve Jobs dnes ráno rychle nastoupil na pódium v ​​10:00 a obdržel bouřlivý potlesk od davu za to, co tvrdí, že je nejdůležitější věcí, jakou kdy v životě udělal.

Během své hlavní řeči na mediální akci společnosti vysvětlil Steve Jobs koncept nově vytvořeného zařízení Apple iPad. Odhalením iPadu také umožnil vidět, co jsme všichni spekulovali za posledních několik měsíců na události „Přijďte vidět naši nejnovější tvorbu“. A nyní je kočka konečně mimo tašku s Steve Jobsem v úplné kontrole a nazývá se iPad.

Brzy se vrátíme s více na tomto zařízení. Zůstaňte naladěni! Naše úplné pokrytí na Apple najdete navigací na tento odkaz zde. [Obrázky přes Engadget]

Aktualizace 1: Kompletní informace o ceně, funkcích a dostupnosti Apple iPad najdete zde.

Aktualizace 2: Oficiální video a obrázky Apple iPad najdete zde.

Můžete také chtít vyzkoušet:

Apple iPad z vězení – možnosti

Můžete nás sledovat na Twitteru nebo se připojit k naší Facebookové fanpage, abyste se informovali o všech nejnovějších od Apple Inc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *