Zapnutí KERBAL SPACE Program do správného spořičkového simulátoru

Kerbal prostorový program – hra Freakin ‘Prostor Lego a nekompetentní malé zelené muže – viděl spoustu popularity, protože to bylo na parním letním prodeji. Nyní, ve snaze provést letu Sim Aficionados, který staví 737 kokpit v garáži, několik podnikových kerbalnautů staví zakázkové regulátory pro tento úžasný úvod do [Tsiolkovsky], [Goddard] a [Evel Kinevel].

[VLADOPORTOS] Myšlenka KSP by mohla použít vlastní herní regulátory, které poskytují přepínače pro staging, postoj držení a systémy řízení reakce. Ve hře jsou tyto přepínací klávesnicí vstupem, ale to bohužel zničí ponoření bytí raketový anděl smrti pro vaše kerbální dobrovolníky. Zřizoval Arduino Leonardo, aby poslal Commands USB HID k jeho počítači, kdykoli stiskl jeden z tlačítek připojených k jeho ovladači. Je to probíhající práce, ale [vladoporty] má některé velké plány, které zahrnují fyzickou míč nav, aby ukázal orientaci své lodi ve vesmíru.

USB vstup je jedna věc, ale to je jen polovina problému. Pokud chcete vybudovat skutečný simulátor Kerbal Ship Simulator, budete muset získat data z hry, a do skleněných nebo analogových displejů. [voneiden] na KSP subreddit je pro vás řešení. Pracuje na aplikaci “Mission Control”, která běží v Pythonu, spojuje s pluginem Kerbal Space Program přes TCP a zobrazuje informace o letu, jako je rychlost, nadmořská výška, délka, zeměpisná šířka, apoapsis a Periapsis. Kód je na jeho git, připraven pro některé jednotlivce, aby to přikázal do Raspi a displej LCD znaku.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *