Nainstalujte firmware Android Oreo na Galaxy Note 8 (SM-N950F)

To byla v roce 2011 technologie obrovská Samsung, která nás všechny představila do světa phabletů (větší než běžný telefon, i když menší než tablet) s Pak nesmírně prominentní Galaxy Note Smartphone. Tehdy byl gadget uvažován o velkém řešení pro mnoho dostupných jednotlivců (5,3in velmi AMOLED displej).

Původní poznámka také zahrnovala stylus pro kreslení, zaznamenávání poznámek a další pokročilé funkce, tedy nota. Tento gadget nabídl jako horké koláče a také vzal Samsung do nových výšin. V srpnu 2012, v srpnu 2012, společnost Samsung vydala poznámku II, nástupce původní poznámky. Jak se očekávalo u každé nové generace, tento gadget byl výrazně vylepšen téměř každou metodou oproti předchůdce, protože v něm představoval nový i vylepšený styl podobný Galaxy S III, mnohem lepšímu stylusu, stejně jako obrazovka pro mnohem více přesný vstup pera a typické upgrady procesoru.

Se všemi typickými upgrady však poznámka II přinesla zbrusu novou funkci softwarové aplikace, která právě nedávno vytvořila svou metodu pro skladování Androidu. Ano, uhodli jste to správně, funkce s více oknami, která vám umožní otevřít dvě aplikace ve stejnou dobu v obou polovině obrazovky. Samsung to nazýval multitaskingové obrazovky.

V roce 2013 Samsung přirozeně odhalil poznámku 3. představoval nový a také mnohem více prémiový design v tom smyslu, že kryt baterie byl vyroben ze syntetické kůže s falešným šitím namísto běžného plastového krytu baterie používaný v dřívějších modelech. Hardware Wise, gadget představoval 5,7in 1080p velmi AMOLED obrazovku, vylepšený stylus a jeho funkce, 4K video úlovek a další. Zajímavé je, že v lednu 2014 vydala Tech obrovská verze poznámky 3 s názvem The Note 3 Neo.

Později toho roku se narodila poznámka 4, která obsahovala jemně vyladěnou a ještě mnohem více prémiojšího stylu (kovový středový rámec), ostré 5,7in QHD superamoled obrazovky, vylepšený stylus, 16 MP videokamera s OIS a také mnohem více. Spolu s poznámkou 4, Samsung rovněž představil Edge Note Edge, která obsahovala obrazovku, která se zaokrouhlovala směrem k The Best Edge (úplně první smartphone na světě, který se kdy představil se zaoblenou obrazovkou), což jí umožnilo skrýt zkratky aplikací, novinky, také jako další důležité informace. Tento gadget se vyvinul na to, co skončilo jako Galaxy Note 8, kterou jsme všichni jako dnes.

V srpnu 2016 byla poznámka 5 odhalena s velmi prémiovým skleněným sendvičovým stylem (Metal Mid-Frame), procesor Octa-Core Exynos 7 Octa, zcela nový jarní systém System Stylus (Samsung ani přesně nerozumí přesně Jak vyvinuli tento mechanismus …), funkce obrazovky mimo memos, která probudila telefon okamžitě po odstranění stylusu umožnilo jednotlivcům přímo zaznamenat základní poznámky a body v rozhraní pro psaní poznámek.

Nyní, čas na poznámku 6. Je nám líto, poznámka 7 (Samsung přeskočil číslo 6 pro jeho gadget v roce 2016, aby jej přinesl podle Galaxy S7 a také iPhone 7 v té době) smartphone, že ani Samsung ne Chcete mít na paměti nebo na kohokoli. Proč? No, protože to všichni chápete … takže to necháme, přemísťme si to a nepamatujeme si to pro dobro. V roce 2017 však společnost Samsung představila revidovanou a vylepšenou verzi poznámky 7 chápané jako poznámka Fe (Fan Edition).

V srpnu 2017 přišel do primárního bodu tohoto článku, poznámka 8 byla odhalena s obrazovkou Infinity 6,3in QHD+ Superamoled Infinity (některé elegantní jméno pro prakticky bezdrátovou obrazovku) se zaoblenými hranami na obou stranách, Snapdragon 835/Exynos. 8895 SOC, systém s dvojitou videokamerou s teleobjektivem, online asistent Bixby, který debutoval na S8 začátkem toho roku, vylepšený stylus a mnoho dalšího. Když už mluvíme o tom, Samsung vydal Android 8.0 Oreo pro variantu Exynos Galaxy Note 8 (SM-N950F).

Aktualizace s sebou přináší březnový bezpečnost a zabezpečení společně se všemi funkcemi, které jsou dodávány v Android Oreo, jako jsou oznámení, odložení oznámení, režim obrazu v obraze a mnohem více. Mimochodem, kdo by si nepamatoval pièce de résistance této aktualizace, má UI Samsung Experience také několik nových funkcí a také doplňky jeho rukávu narážející jeho verzi na 9.0. Aktualizujte své gadgety tím, že dodržujte níže uvedený výukový program, pokud nejste klienti dostačující na to, abyste čekali na aktualizaci OTA, která se v nadcházejících dnech i týdnů zavede.

Poznámka: Tato aktualizace firmwaru pracuje na všech galaxy poznámkách 8 Exynos Gadgets s výjimkou korejského modelu Exynos.

Připravte se:

V první řadě i především stáhněte Odin3_V3.13.1, což je oficiální nástroj Samsung Flash potřebný k blesku firmwaru na svých zařízeních Galaxy.

Povolit ladění USB

Ujistěte se, že zálohujete všechna svá základní data a data znull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *