Předobjednávky iPhone X se objeví, získejte nyní vlajkovou loď Apple desáté výročí, než bude také pozdě

, nyní si můžete předobjednat desátý výročí Apple iPhone X. Zde je cokoli, co o tom potřebujete pochopit.

Vypadá to, že to přicházelo dlouho, ale konečně, velkolepý nový přepracovaný iPhone X Apple byl oficiálně postaven pro předobjednávku společností Tim Cook. Poté, co byl zpočátku odhalen na pódiu ve filmovém divadle Steve Tasks 12. září, je zbrusu nový smartphone od Apple-což je telefonní sluchátka společnosti-oficiálně nabízena před maloobchodní dostupností 3. listopadu.

Společnost Apple využila dříve zmíněnou událost 12. září, aby přivedla na jeviště veškerý tým vedoucích pracovníků zbraní, aby představil, a mluvil o různých produktech. Měli jsme zavedení Apple TV 4K a Apple View Series 3, které jsou nyní v prodeji a létají z polic. Rovněž jsme měli oficiální odhalení iPhone 8 a iPhone 8 Plus se zahrnutím stylu celého skla a bezdrátového nabíjení založeného na QI. Stejně jako Apple View Series 3 a Apple TV 4K, tyto telefony byly také v prodeji po dobu několika týdnů a také se ukázaly být relativně populární. Je to však iPhone X, který během této události skutečně nastavil čerpání adrenalinu.

Pro ty, kteří čekali na změnu, stejně jako přemístění od stylu iPhone, který byl v posledních třech letech na místě, se zdá, že iPhone X je odpovědí. Nová vlajková loď společnosti Apple obsahuje nejen velkolepý nový styl obrazovky „na celé obrazovce“ podporovaný technologií OLED, ale poskytuje bezproblémový zážitek s extrémně pokročilým novou novou videokamerou Truedepth na přední straně a také s odstraněním Tlačítko dotkněte ID / House na přední straně, díky kterému je metoda pro některá nová gesta k plnění konkrétních úkolů, kromě dohody s ID biometrikou, pokročilou kamerou s duálními objektivy, mezi mnoha dalšími věcmi.

Pokud se to všechno zdá nejlépe na vaší ulici, pak jsou náklady na vlastnictví v USA následující:

iPhone X, 64 GB, stříbro/Space Grey – 999,00 $

iPhone X, 256 GB, stříbrné/vesmírné šedé – 1 149,00 $

Ano, tyto náklady jsou zvýšeny na náklady na další zařízení Apple, o tom však mluvíme iPhone X. Toto je zbrusu nová vlajková loď společnosti Apple s dohodou s ID, rozšířenou pravdou, bezdrátovou nabíjení, nerezovou ocel chirurgické třídy a dokonce i rychlé i efektivní platby využívající Apple Pay s dohodou s ID.

Pokud plánujete popadnutí iPhone X jako předobjednávky, ujistěte se, že to děláte nyní co nejdříve, protože se uvedl, že je na 3. listopadu extrémně omezeno zavedení dodávek. Doporučujeme dodržovat náš návrh na jeho získání prostřednictvím aplikace Apple Store, protože pravděpodobně získáte mnohem větší úspěch. Velké štěstí při nákupu!

Rovněž byste mohli rádi prohlédnout:

Popcorn Time iOS 11 IPA ke stažení na iPhone [bez vězení vyžaduje]

Odemknuté / SIM-free iPhone X Cena v USA, Velké Británii, Indii, Číně i další

MacOS 10.13 High Sierra Hackintosh je nyní možné s vydáním UnibEast 8.0

Kodi 17.5.1 Stáhnout APK pro Android opraví problém spuštění nehod

Spoof nebo falešné místo v iOS 11 iPhone [bez vězení vyžaduje]

Downgrade iOS 11/11.1 na iPhone nebo iPad [průvodce How-to]

Stáhněte si iOS 11, 11.1, 11.0.3 Odkazy a nastavení na iPhone 8, 7 Plus, 6s, 6, SE, 5S, iPad, iPod [tutoriál]

Útěk z vězení iOS 11/11.1 / 11.0.3 na iPhone i na iPad [aktualizace stavu]

Můžete nás dodržovat na Twitteru, přidat nás do svého kruhu na Google+ nebo se vám líbí naše stránka na Facebooku, abyste se informovali o všech posledních od společnosti Microsoft, Google, Apple i web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *