Apple vydává MacOS 10.12.6 Beta 4 Seed pro vývojáře a veřejné testery

Apple pokračoval v progresi MacOS 10.12.6 naomením semen Beta 4 uživatelům registrovaným v programu Apple Developer a také softwarový program Apple Beta.

Nové vydání přichází jen týden po vydání MacOS 10.12.6 Beta 3 a zasáhne vývojáře a testery MacOS zhruba 5 týdnů poté, co Apple zveřejnil veřejnost MacOS 10.12.5. Nyní, když je MacOS 10.13 High Sierra ve své první beta beta, není mnoho uživatelů Mac ve skutečnosti tak nadšené tím, co Apple dělá s MacOS 10.12.6.

Avšak vzhledem k tomu, že se jedná o další verzi, která bude vydána široké veřejnosti před tím, než High Sierra skutečně bude žít později v roce, je nezbytné, aby majitelé Mac brali vážně a skutečně se podívali na všechno, co Apple s touto verzí dělá . Naštěstí pro ně to nebude trvat dlouho, protože se to zdá, že to není nic víc než další přírůstková aktualizace, včetně velmi málo změn směřujících ven.

Bohužel pro nás se zdá, že Apple opravdu rád nabízí poznámky k vydání s těmito betami. To znamená, že neexistuje žádný skutečný způsob, jak vidět přesně to, co se děje v zákulisí, nebo zjistit, co přesně se Apple změnil interně. S tím bylo řečeno, bez změn směřujících do směru na ven, o kterých se mluvíme, můžeme usoudit, že toto nejnovější vydání není nic víc než vydání opravit chyby, včetně různých změn pod kapotou, aby se zaručil, že se uživatel při používání co nejvíce zefektivňuje zážitek Mac běžící MacOS 10.12.6 Sierra. Koncem tohoto roku také připravuje cestu pro nejvyšší instalaci High Sierra.

Toto bude pravděpodobně jedna z konečných aktualizací zveřejněných společností Apple před tím, než bude MacOS High Sierra vydána široké veřejnosti kolem září. Je velmi pravděpodobné, že jakmile bude veřejnost vydána MacOS 10.12.6, že Apple zaměří pozornost inženýra na zpracování zpětné vazby High Sierra a zaručuje, že je připravena na konečné vydání.

Tento čtvrtý beta MacOS 10.12.6 lze stáhnout typickým způsobem zamířením do obchodu Mac App Store a popadnutím z sekce aktualizací. Podle normálního procesu zaručí zahájení stahování, že nejnovější beta beta je stažena a nainstalována přes existující verzi instalace MacOS na Mac. Bude vyžadován restart zařízení.

Samozřejmě, pokud jste ve stahování a instalacích Beta nováčkem, přejděte na vývojář.apple.com a začněte.

Můžete také chtít vyzkoušet:

10.5palcová recenze iPad Pro

Beta kompatibilita iOS 11 pro zařízení iPhone, iPad, iPod Touch

iOS 11, MacOS 10.13, TVOS 11 Public Beta 1 Datum vydání na konci tohoto měsíce

Jak snížit iOS 11 beta na iOS 10.3.2 / 10.3.3 [tutoriál]

Stáhněte si iOS 11 beta 1 a nainstalujte na iPhone 7, 7 Plus, 6s, 6, SE, 5S, iPad, iPod [tutoriál]

Útěk z vězení iOS 11 na iPhone a iPad [aktualizace stavu]

Útěk z vězení iOS 10.3.2 / 10.3.1 / 10.3 / 10.2.1 pro iPhone a iPad [nejnovější aktualizace stavu]

Stáhněte si profil konfigurace iOS 11 Beta OTA bez účtu UDID / Developer [How-to Tutorial]

Můžete nás sledovat na Twitteru, přidat nás do svého kruhu na Google+ nebo se vám líbí naše stránka na Facebooku, abyste se informovali o všech posledních od společnosti Microsoft, Google, Apple a Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *