Diablo III TV Spot Gears hráči na vydání [video]

Jedna věc, kterou tvůrci her vědí jen příliš dobře, je, jak užitečný je filmový aspekt některých titulů stejně dechberoucí jako samotná hra a Blizzard, tým Za nadcházejícím Diablo III má určitě rovnováhu na výtvarné umění.

Halo 4, takže slyšíme, bude doprovázena řadou webových epizod, které lákají horlivého hráče, aby se rozdělil s jejich hotovostí, jakmile se titul vydá letos na podzim, a nejnovější televizní spot Diablo III neublíží propagaci a očekávání pro hru, nijak neublíží propagaci a očekáváním. což je něco přes dva týdny od bít police.

Spíše než předvádět nějakou hru řezu-egde, přívěs se krátce dotkne příběhu. To by mohlo být poněkud zavádějící pro některé, kteří mohou předpokládat, že záběry jsou skutečné hry, a zatímco Blizzard si zvysá vytahovat hry přímo z horní zásuvky, zážitek hraní není nikdy zápasem pro doprovodnou kinematiku.

Mezitím hlavní softwarový inženýr společnosti Diablo III uvedl, že ačkoli dychtivě očekávaný RPG mohl být vydán mnohem dříve, než je to 15. května, nesplnil by se konvenční o tom, co je v koncové verzi.

Režisér hry Jay Wilson také poznamenal, že se poznamenávají tlaky na trh na spotřebitele po celý rok, aby doručily konečný produkt. Zatímco se zdá, že fanoušci Diablo a Halo si myslí, že vývojáři, producenti a vydavatelé mají nějakou zvrácenou potěšení, aby udržovali spotřebitele čekání, prostě tomu tak není. Poznamenal, že zatímco chápe zklamání hráčů, kteří čekají tři roky mezi oznámením a propuštěním, když strávil šest a půl roku pečlivě uspořádáním všech detailů Diablo III spolu s týmem, zdržení se brzy na univerzální úlevu je velmi těžké.

Analytici, kteří mohou být vydáni na PC a Mac, mohou v prvním roce prodat vyhledávaný titul v prvním roce pět milionů kopií a tyto projekce by mohly být výrazně zatměny, pokud se verze konzoly – po dlouhou dobu, někdy dosáhne uskutečnění. Vezmeme zde divoký odhad ve verzi konzoly, opravdu věříme, že by měla vidět denní světlo.

Podívejte se na krátké video níže a dejte nám vědět, co si myslíte, tím, že nám vyhodíte komentář prostřednictvím obvyklých médií níže.

Můžete nás sledovat na Twitteru, přidat nás do svého kruhu na Google+ nebo se vám líbí naše stránka na Facebooku, abyste se informovali o všech nejnovějších od společnosti Microsoft, Google, Apple a Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *