Dual-core iPhone 6 zbourává okta-jádro galaxie S6 v grafickém výkonu

Podle nedávno publikované sady výsledků testů, Galaxy S6 se svým osmijádrovým procesorem se objevuje šikanované kolem iPhone 6 a také iPhone i iPhone iPhone iPhone i iPhone a také 6 plus s jejich duálními jádrovými čipy a 1 GB RAM, pokud jde o grafický výkon. Nevěřte nám? Vydejte se přes skok o mnohem více podrobností.

Galaxy S6 není pochyb o tom nejlepším smartphonu pro Android, který by zjistil z korejského tábora, vzhledem k tomu, že chvíli, jak na stylu, tak i na výkonu. Vačka je brilantní a také je to super-ostrá obrazovka Quad-HD, která poskytuje telefonu hustotu pixelů 577ppi. Zdá se však, že tato nadměrná obrazovka je to, co táhne výkonem telefonu v intenzivních úkolech grafiky.

Jak poznamenává AppleInsider po provedení řady testů výkonu na Galaxy S6, iPhone 6 a 6 Plus jsou jasně před superphone od Samsung. Všechny testy grafického výkonu založené na různých benchmarcích ukazují značný zásah, který Galaxy S6 bere navzdory elegantnímu specifickému listu korejského gigantického gigantického vývoje.

IPhony byly v závodě vždy skromné ​​na nejnovější specifikace, stejně jako gadgety pro Android se obvykle uvádějí na trh a také jako silné a monstrózní gadgety s robustním procesorem, jádrem GPU, RAM, stejně jako Quad-HD Displeje však jen zřídka hrozí, že vystoupí do telefonu iPhone i iPady.

„Společnost Samsung posunula inovace obrazovky před vlastními procesorovými schopnostmi, což vedlo k velmi špatnému výkonu ve vysokém rozlišení,“ a zajímavé je, že nejen Samsung zasáhl balení v mnohem více pixelech na displeji; „IPhone 6 Plus vyústil v grafiku, která byla v některých situacích pomalejší v jejich nativním rozlišení než v roce 2013 iPhone 5s: Vykreslení obtížného OpenGL ES 3.0 3D scény snížilo rámcové sazby z 24,4 na 19,2 fps.“

Poslední myšlenka výsledku benchmarku je základní; Jak poznamenává AppleInsider, společnost Samsung provedla „špatná inženýrská volba“ a rozhodla se prosazovat mnohem lepší obrazovky přes klíčové interiérové ​​hardware, jako je GPU a CPU. Stejně jako zvážení, že obrazovka je povinna tlačit mnohem více pixelů kolem, jak jsme již zmínili, Galaxy S6 Falls šortky z hlediska výkonu ve srovnání s iPhone 6 a iPhone 6 Plus sdruženou s Apple druhým gen 64 -Bit A8 Chip, i když nová vlajková loď korejského gigantu je nabitá 3 GB RAM -2,6 GB jednotlivce k dispozici. Skutečným šampionem pro Apple je zde displej, který je dostatečný k tomu, aby jednotlivcům, kteří nedistiginovatelní zážitek z pixelů, a ve stejnou dobu, udržují výkon co nejvíce špinavé. A konečně, Apple má zabijáckou výhodu, že optimalizuje svou softwarovou aplikaci podle hardwaru a poskytuje mu výhodu nad všemi ostatními v oboru.

IPhony i iPady byly vždy ve své vlastní lize, když se týkají mobilních her, stejně jako s nedávnými kovovými inovacemi, které jsou nasazeny v iOS 8, Apple skutečně posouvá limity mobilní grafiky. Nakonec se rozhodnutí Apple zůstat s hustotou pixelů, které není přesně nadměrné, se bude i nadále vyplatit docela dobře proti podobným jako Galaxy S6 se všemi jeho blingem.

Jaká je vaše záležitost? Ukažte nám v sekci komentářů níže.

(Zdroj: AppleInsider)

Můžete nás dodržovat na Twitteru, přidat nás do svého kruhu na Google+ nebo se vám líbí naše stránka na Facebooku, abyste se informovali o všech nejnovějších od společnosti Microsoft, Google, Apple i web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *