Google představit nový WiFi router, 4K Chromecast, domácí stanovení ceny na jeho 4. října pixel akce

4. října se již objevuje, jako by to mohl být hektický den pro Google, s datem již v den v den podnikání odhalí své nové telefony pixelů – gadgety, které se na konci smartphonů Nexus ohlásí. Zatímco zavedení několika nových gadgetů není žádným implictem, nyní se zdá, že Google bude mít kavalérii hardwaru, který by mohl ukázat světu, s novým Chromecast s 4K schopnostmi, WiFi routerem a také Google House Hardware na obzoru.

Poté, co byl House Google odhalen během I/O Google, je pokusem společnosti bojovat s Amazon Echo v automatizačním prostoru domu. Gadget bude odkazovat na web i síť uživatele ve snaze o provoz svých životů, stejně jako jejich domy, využívající hlasové příkazy i speciální omáčku společnosti Google.

Prohlášení bylo vidět mocný vynikající marketingový video vzduch, stejně jako pokud se k tomu Google House přiblíží, pak se nemůžeme dočkat, až si to vyzkoušíme. Podle nové zprávy to zjevně vydává 129 $, takže si možná budete muset vybrat mezi tímto novým telefonem nebo elegantním robotem, abyste mohli spravovat cokoli kolem vás. Ale počkejte, je toho víc!

Rovněž se uvádí, že Google má nový aktualizovaný Chromecast třetí generace v dílech a je připraven na debut na 4. října. Očekává se, že nový gadget, který představuje 4K schopnosti, bude prodávat za 69 $ pod názvem Chromecast Ultra. Zařízení, stejně jako jeho předchůdce, poskytne majitelům, aby vyhodili materiál z jejich chytrých telefonů nebo tablet do televize prostřednictvím zázraků bezdrátových technologií.

Když už mluvíme o Wireless, Google je rovněž předpokládán, že má nový router WiFi (nikoli router OnHub, který byl představen Google v loňském roce), že představí na přesně stejné události, což znamená spíše hektický den.

Dabovaný Google WiFi, gadget bude fungovat některé speciální chytré, o nichž se předpokládá, že napomáhá zřízení sítě WiFi Fit Dohromady, aby zaručila úplnou ochranu v rezidenční nemovitosti – něco, co není vždy jednoduché nebo dokonce možné u konvenčních směrovačů.

Událost Google 4. října se formuje stejně jako obrovská, takže nezapomeňte odložit čas, abyste dohnali, co je oznámeno. Nebyli bychom ohromeni, kdyby existovalo něco, čemu ještě nerozumíme, takže prsty zkřížily v den překvapení!

(Zdroj: Androidpolice)

Rovněž byste mohli rádi prohlédnout:

Launcher Android 7.1 v telefonech pixelů Google nastavený na „kopírování“ 3D dotykových zkratky iPhone pro iPhone

Můžete nás dodržovat na Twitteru, přidat nás do svého kruhu na Google+ nebo se vám líbí naše stránka na Facebooku, abyste se informovali o všech posledních od společnosti Microsoft, Google, Apple i web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *