Digitální hodiny Opts pro zrno

Toto atraktivní hodiny se zdají být vybudovány z bloku dřeva s LED číslicemi plovoucí pod ním. Ve skutečnosti se jedná o blok plastu plastu pokryté dřevěnou dýhou (dobře, [androkavo] telefonovat to dýhou, avšak věříme, že to může být v kontaktu s papírem nebo vinylovým vzorem dřeva). Díky stávkujícímu účinku, stejně jako můžeme uvěřit na jiné pracovní místa, které mohou využít techniku, zvláště zvažovat, že povrch dřeva vypadá mnohem mnohem více dokončena než normální 3D vytištěná část.

Video můžete zobrazit video v provozu níže. Samotný hodinový okruh není nic výjimečného. Jen MAX7218 LED motorista, jakož i obrazovku společně s procesorem ARM STM32. Hodiny mají teplotu DHT22, stejně jako senzor vlhkosti, kromě reproduktoru pro alarm.

Nastavení hodin je vánek s ohledem na to, že používá wifi rozhraní díky ESP8266, samozřejmě. Snímač vibrací je třeba odříznout alarm. Můžete upravovat softwarovou aplikaci, aby se vešly, pokud jste si přáli, aby se věci řídit jinak. Můžeme například provést vibrační senzor snooze, stejně jako potřebovat jednotlivce získat přístup k webové stránce, aby se alarm vypnula jen proto, aby se ujistil, že jsme byli skutečně vzhůru.

Kontaktní papír je nabízen ve skvělé nabídce povrchových úprav, takže tato metoda může otočit 3D tištěný rámeček do krabice s pevnou barvou, mramorovým vzorem nebo dokonce simulovaným uhlíkovým vláknem.

Nemohli jsme však pomoci věřit o tom, že několik neobvyklých LED hodin, které jsme viděli v tomto typu skříně. Možná i jedna se slovy.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *