Android 4.4 Kitkat bude podporovat smartphony a nositelná zařízení s nízkým koncem [Report]

Android 4.4 Kitkat je podle obecného konsensu téměř připraven na hlavní čas, a proto slyšíme nové úryvky informací na pravidelné intervaly. Dnes se ukázalo, že verze 4.4 mobilního softwaru společnosti Google nejen přinese podporu pro nižší konec mobilního trhu, ale také nabídne kompatibilitu nositelným gadgetům, jako je domnělé úsilí o smartwatch.

Z velkých ekosystémů je to Android, který vidí nejčastější aktualizace, ale je to spravedlivé hodnocení, aby to bylo celkově pouze nejnovější a mnoho aktuálních zařízení (stejně jako ty, které běží Android) Získejte v krátkodobém horizontu OTA. Spousta středovzdušených a nižších telefonů na trhu je obecně zmrazena z tvrzení o novějších vydáních, přičemž svědectvím je Android 4.3 želé, ale podle nových informací bude Android 4.4 Kitkat přizpůsoben mnohem širšímu rozsah.

Ačkoli Android 4.4 nebude tak zřejmá aktualizace pro koncového uživatele, jako řekněme, máslový hladký želé Bean 4.1, nesmí být ignorován jako přírůstkové uvolňování. Koneckonců, teprve tento týden jsme slyšeli o robustní podpoře pro televizi, když Google namontoval svůj tlak na trh s obecným potěšením a přidal k pojmu léta, že Android bude brzy podporovat zařízení provozující pouze 512 MB RAM. Vypadá to, že do aktualizace 4.4 může být zahrnuto levnější, méně oslabené telefony.

Jedinou námitkou s tím je, zda se OEM ve skutečnosti obtěžují nabízet aktualizace softwaru těmto starších zařízením. Koneckonců, galaxie S4s a HTC jsou zařízení, která vytvářejí nejvíce peněz za velká jména ve výrobě, a přestože velká část spotřebitelů se spojuje přes Android na dostupnějších zařízeních, bylo by to zdanit jak finančně, tak pokud jde o práci Chcete -li tyto méně považované telefony zvýšit na rychlost.

Kitkat by také mohl podporovat nositelnou technologii, a ačkoli Google ještě nemá produkt na trh v této kategorii, zatím se skleněný projekt společnosti přichází pěkně. Spojte to s vyhlídkou na spoustu chytrých hodinek od Apple, Google a dalších a můžete vidět, jak otevírací podpora těchto druhů zařízení s Android 4.4 má velký smysl.

(Zdroj: Jessicalessin)

Můžete také chtít vyzkoušet:

Android 4.4 KitKat Release Draws Closer; Oficiální animované video „Magic“ vyšlo

Můžete nás sledovat na Twitteru, přidat nás do svého kruhu na Google+ nebo se vám líbí naše stránka na Facebooku, abyste se informovali o všech aktuálních od společnosti Microsoft, Google, Apple a Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *