Náhradní náhražka Správa teploty

Vážné milovníci vína udržují své láhve v prostoru vyvinutém pro úkol. Pokud nemáte ten typ oblasti, můžete stále vyrobit podobné prostředí úložiště. Tato pěnová krabička udržuje víno v řízené teplotě. Stejně tak udržuje světlo z cenného zboží. [Michael] Vyvinul se sám, aby využil ve svém bytě, stejně jako publikoval popis rozvojového procesu.

Vybral si z domu obchod s fóliovou pěnovou deskou. Šest sekcí se spojuje do krabice o velikosti mini-lednice; 24 “o 24”. Square Hole byla vyříznuta ve středu horní části. To přijímá menší ze dvou teplých dřezů namontovaných na peltier chladič. Teplota uvnitř je monitorována termistorem, který [Michael] roztrhl ze staré baterie iPod. Chcete-li mu poskytnout nějaké vizuální komentáře na vnitřní teplotu, kterou dodal, že žlutá, stejně jako černý pruhovaný masový teploměr.

Vzhledem k tomu, že je to pro dlouhodobé skladování, vsadíme se, že systém je spíše efektivní. Dokud nebudou dveře často otevřeny teplotní modifikace by měla být poměrně pomalá díky izolaci, stejně jako velké kapalině ve vínových lahvích.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *