Rozhovor s Shapeways

Zdá se, že je to [Andrew] je nahoru, stejně jako přicházející historik pro svět 3D tisku. Viděli jsme ho rozhovor o tvůrce SLIC3R, ale tentokrát kolem, který zamířil do Eindhovenu, Nizozemsko, aby rozhovor o vedoucího sousedství pro Shapeways, [Bart Veldhuizen].

Na rozdíl od sporů, Ultimkers, stejně jako makerboty, Shapeways je zcela odlišný ekosystém 3D tisku. Namísto budování stroje, který vyžaduje mnoho hodin převrácení, můžete jen nahrát design, stejně jako mít fyzické reprezentace doručené do dveří za týden. Můžete si také nahrát objekty pro ostatní koupit. Navzdory těmto čelním filosofiem, [Bart] nevidí tvary jako zasahování na homebrew 3D tiskárny venku; Slouží různým trzím, stejně jako soutěž je vždy dobrá.

Bohužel, [Andrew] nebylo dovoleno natáčet na podlaze typu tvarových silnic. Proprietární věci, stejně jako whatn, kromě několika specifických “klíčových slov”, která urychlí žádost o podporu klienta až do horní části fronty.

Stejně jako přesně, jak Sváčnice opravdu vytváří mnoho objektů denně, [Andrew] se dozvěděl, že soukromé objednávky jsou vyrobeny v dávkách, s řadou částí zákazníka provedené v jednom běhu. Zatímco většina částí vyrobených tvarovkami se vyrábí v domě, dělají outsourcing Silver Casting po provedení předběžné pozitivní formy.

Pokud jde o budoucnost, hodně klientů se ptá na smíšené média, s plastovým / nylonem v kombinaci s kovem, který je v horní části seznamu. Je těžké uvést to, co bude budoucnost 3D tisku, nicméně [Bart] dělá narážku na mobilní telefony před 10 lety. V roce 2003 nikdo neměl smartphony, stejně jako nyní máme vždy na bezdrátové webové připojení v našich kapsách. Poskytl přesně stejnou míru technologického pokroku, nemůžeme se dočkat, až uvidíme, jaký 3D tisk bude jako v 10 letech.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *