Xbox One Headset 2,5 mm Zásuvný adaptér

Ve všech velkých moudrosti společnosti Microsoft, které zjistili, že je nutné provést nový adaptér Xbox jeden headset bez základního konektoru sluchátek 2.5 mm. Lidé investovali fantastické množství peněz ve vysoce kvalitních sluchátkách pro předchozí hry platformy, které nyní nemohou zvednout do řadiče Xbox jeden. To se může zdát jako déjà vu hack od týdne zpět, ale je to jiné, stejně jako přidává více řešení pro dráždivý problém s kompatibilitou kompatibility Xbox.

[Jon Senkiw] A.K.A [Xandrel] neměl žádný typ tohoto Microsoft nesmysly, takže prasklý otevřít situaci adaptéru headsetu, která zapojuje do Xbox jeden regulátor. Vyfotografoval PCB i zapojení, stejně jako uvědomil si, že by mohl ve tvaru 2,5 mm headsetový jack ze starého dárce mobil do pouzdra. Dráha horkého lepidla, některé propojovací dráty AWG 30, stejně jako trochu plastových ořezávání bylo vše, co se týká zvednutí konektoru uvnitř headsetového adaptéru, jen metoda Microsoft by měla udělat z továrny.

Dříve, když [OCTANYCHICKEN] přidal 2,5 mm ženský telefonní adaptér na konci kabelu, který nepřipojil černý kabel k něčemu, bylo druhé straně reproduktoru. Nicméně, od pohledu na snímky [Jon] on spojil výstupní kabel reproduktoru k pájecím podložku na PCB, kde černý kabel původně připojený, označený HPL, stejně jako on neměl nic propojeného s HPR podložkou. Zdálo se, že to funguje pro [Jon] Jen v pořádku, je však opakem toho, co [Octanechickem] udělal minulý týden, když on propojil modrý kabel k výstupu reproduktoru, který by byl sledován zpět do HPR podložky na PCB.

Tento hack činí tyto regulátory zpětně kompatibilní bez jakýchkoliv problémů. Pokud máte problémy, podávejte prosím zde přímo zde nebo na [Jon’s] Se7ensins vlákno. Stejně tak učinil komentáře k vlákno, že je ochoten pomoci mode sluchátek, takže pokud nejsi schopen zaseknout to sami [Jon], může být ochoten pomoci.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *