Android 5.0 Crucial Lime Pie pro Nexus 4 a 7 identifikovaných v protokolech

dříve v tomto roce se hodně hovořilo o tom, že Google vyrábí skok z Android 4.2.x Jelly Bean na verzi 5.0, s názvem Android Crucial Lime Pie . Brzy poté však bylo odhaleno, že v typu jelé fazole Android 4.3 by se však blogosféra zaměřila na toto poněkud přírůstkové uvolňování. S procházením Gigantic nyní začal válcovat 4,3 na řadu smartphonů Android a tabletů, klíčová limeová hlídka pokračovala, když znovu, stejně jako u Google’s Chromium Bug Tracker, což vypadá jako zpráva o chybách Neznámý, budoucí vývoj se projevil.

Položka zprávy o chybách hovoří o problémech s oznámením v rámci softwaru, stejně jako o mnoha přímkách Nexus 7, jakož i pomokování Nexus 4 byly poskytnuty jako testování vývojového čísla KRS36B. Přirozeně, počínaje k, by to mohlo být jen to, že klíčový vápencový koláč 5.0 je ve skutečnosti venku, ale samozřejmě by to mohlo být samozřejmě mnohem víc než překlep.

Vzhledem k tomu, že všechny vyvíjející se želé, začínají písmenem J, zdá se, že překlep se pravděpodobně zvažuje, že oba na vaší běžné klávesnici QWERTY sídlí vedle každého. Avšak s rozhovorem o klíčovém vápnovém koláči zasáhl scénu před koncem letošního roku a také Android 4.3, který se předpokládá, že je extrémně poslední verzí Jelly Bean a nepochybně Android 4.x je možnosti, že se jedná o legitimní pozorování .

V tomto okamžiku chápeme extrémně klíčové určité funkce limetového koláče a implementace, což je nepravděpodobné, že by modifikovala mnoho změn, dokud se dostaneme k datu vydání. Koneckonců, to nebylo až do několika týdnů před vydáním Android 4.3 Jelly Bean, které jsme jistě zjistili, že bude podporovat profily, stejně jako aplikace Bluetooth LE byla předpokládána dlouhou dobu Předem to nebylo přesně nejzajímavější zjevení.

Tyto zprávy o chybách přesto naznačují, že kola pro klíčový limetkový koláč jsou s největší pravděpodobností v pohybu, takže vás určitě budeme informovat, pokud uslyšíme další typ více.

Mezitím, čemu věříme – je rozhodující vápenná koláč v současné době testování v Mountain View, nebo je to jen situace, kdy je překlepováni z poměru? Sdílejte své myšlenky níže!

(Via: Ausdroid)

Můžete nás dodržovat na Twitteru, přidat nás do svého kruhu na Google+ nebo se vám líbí naše stránka na Facebooku, abyste se informovali o všech aktuálních od společnosti Microsoft, Google, Apple i web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *