iPhone 3.2 SDK Beta 4 nyní k dispozici

Apple právě zaváděl další aktualizaci iPhone OS 3.2 SDK pro iPad. Tato beta 4 iPhone OS 3.2 SDK pro iPad přináší nová vylepšení API a opravy chyb, aby se ujistila, že je vše nastaveno dříve, než Apple oficiálně uvolní konečný firmware v přepravním zařízení, přijde letos v dubnu.

Členové zapsaní do konvenčního nebo podnikového programu pro vývojáře iPhone mají přístup k vývojovým bitům pro iPhone OS 3.2 Beta 4 pro iPad přihlášením do připojení vývojáře Apple. Beta 3 SDK byla propuštěna asi před dvěma týdny 24. února, Beta 2 byla propuštěna 10. února, zatímco první beta byla propuštěna již v lednu, kdy byl iPad poprvé oficiálně oznámen společností Apple.

Minulý týden společnost Apple oznámila oficiální data vydání pro tolik medializovaný iPad. Modely WiFi iPadu budou k dispozici v maloobchodě od 3. dubna, budou také k dispozici pro předobjednávky od příštího týdne 12. března.

Stáhněte si iPhone 3.2 Beta 4 SDK (Apple Developer Connection)

Můžete také chtít vyzkoušet:

iPhone 4.1 Chcete -li sjednotit iPhone a iPad OS?

Apple iPad z vězení – možnosti

Cena a funkce Apple iPad – vše, co potřebujete vědět

Příští generace iPhone Codename N89 odhaleno v SDK

Funkce iPhone OS 3.2: Video konference v iPhone 4G a iPad

Můžete mě sledovat na Twitteru nebo se připojit k naší fanpage Facebooku, abyste se informovali o všech aktuálních od Apple Inc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *