Nainstalujte Android 2.3.5 na Galaxy S II [Jak na tutoriál]

Pokud jste dnes zkontrolovali naši přední stranu, pochopíte, že Android 2.3.5 Perbread ROM pronikl pro Samsung Galaxy S II. Lidé, kteří to chtějí vyzkoušet, mohou po přestávce vyhovět našemu průvodci.

Únik ROM pochází z firmwaru SAM ve spojení s několika lidmi za na mírným trh s náhradními díly Firmware Darkyrom. Blikání na vaše Samsung Galaxy S II nevyžaduje příliš velké úsilí, dodal, že váš telefon je již zakořeněn, stejně jako uzdravení ClockworkMod blikalo.

Vůbec nenavrhujeme našim návštěvníkům, aby to dodržovali, pokud nerozumí tomu, co dělají, a také pochopí zapojená nebezpečí. Je to bezrizikové, ale blikání je riskantní podnikání, takže buďte opatrní.

Jak blesknout uniklý Android 2.3.5 Perník na Samsung Galaxy S II

Zřeknutí se odpovědnosti: Redmond Pie nemá být zodpovědný za žádný typ ztráty údajů v důsledku nefunkční společnosti Samsung Galaxy S II.

S touto formalitou z cesty se nyní můžeme dostat dolů na skutečný obchod. Než začnete, je absolutně nutné, aby byla zakořeněna vaše léčení Samsung Galaxy S II (tato ROM nebude fungovat na žádném typu jiného zařízení) a na něm je nainstalováno na míru na míru na míru. V Buy To Flash CWM můžete dodržovat krok č. 3 a krok č. 4 z propojeného průvodce. Také se ujistěte, že váš telefon je plně nabitý, aby se zajistilo, že během procesu nezemře.

Všechno je připraveno? Pojďme to udělat!

Krok 1: Stáhněte si Darkyrom2_Ki3_Base.zip [odkaz sourceForge] s počítačem.

Krok 2: Po dokončení stahování přeneste data .ZIP do kořenového (nadřazeného adresáře) interiérového úložiště vašeho telefonu po jeho propojení s počítačem pomocí USB.

Krok 3: Vypněte Samsung Galaxy S II. Nyní podržte tlačítko Volume Up + House + Power/Lock, dokud se nezavedete do obnovy ClockWorkMod.

Krok 4: Využití hlasitosti nahoru/dolů, dům i zadní klíče, přejděte na zálohu a také úložiště> Zálohování.

Tomu se nazývá přijímání zálohy Nandroid vašeho zařízení Android. To můžete využít později, pokud se chcete vrátit ke své současné ROM.

Krok 5: Po dokončení zálohy pojďme na skutečný proces blikání. Stáhněte si nástroj Darkyrom2 [Tržní odkaz] do vašeho zařízení.

Krok 6: Představte nástroj Darkyrom2. Přejděte na kartu Darkyrom a povolte odtud vymazat jednotlivá data.

Krok 7: Vraťte se na kartu General> Flash/Instalace dat ze sdcard> Darkyrom2_Ki3_Base.zip.

Krok 8: Posaďte se a nakopněte zpět jako Android 2.3.5 Perník s TouchWiz 4.0 se bliká na vaši Galaxy S II.

Pokud jste správně vyhověli krokům, musíte mít na instalaci Android 2.3.5 nainstalovaný na vašem Samsung Galaxy S II. Osobně jsme to testovali na našem systému Samsung Galaxy S II a také cokoli funguje perfektně.

Rovněž byste mohli rádi prohlédnout:

Jak nastavit CyanogenMod 7 na Samsung Galaxy S II s využitím ROM manažera [Nightly Build]

Jak nastavit MiUi ROM Android 2.3.4 na Samsung Galaxy S II [Tutorial]

Můžete nás dodržovat na Twitteru nebo se připojit k naší stránce na Facebooku, abyste se informovali o všech aktuálních od Microsoft, Google, Apple i Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *