Stáhnout a také nastavit Android P beta na důležitý telefon

letošní aktualizace Android, která se prozatím nazývá Android P, je zvláštní v mnohem více metodách než v jednom. Pro jednoho je to poprvé za chvíli, kdy Android získává kromě re-představovaného navigačního systému významné úpravy uživatelského rozhraní. Navíc Android P beta otevírá dveře programu Android Beta pro jiné OEM. Prozatím to ukazuje, že gadgety ze sedmi OEMS poukazovaných na Google I/O 2018 mohou nastavit Android P beta. Beta není jen skladem Android, ale kromě kůže sestává ze všech úprav OEM. To znamená, že získáte celkovou chuť, jak bude další aktualizace pro váš konkrétní gadget. Důležitým PH-1 je jeden z těchto gadgetů a také můžete nastavit Android P Beta IT nyní.

Essential byl jedním z prvních OEM, který vytlačil aktualizaci Android Oreo na jejich gadgety a dokonce měl beta program. Business dodává akcie Android na svých chytrých telefonech, takže není extrémně neobvyklé, že důležitý PH-1 je připraven pro Android P beta. Chcete-li nastavit Beta Android P, budete potřebovat obrázek Android P beta pro důležitý PH-1. Toto je nyní nabízeno na webových stránkách Essential. Rovněž budete vyžadovat ADB a také nainstalovaný FastBoot na vašem PC. Níže je uveden seznam požadavků.

Požadavky

Základní PH-1 běží na aktuálním firmwaru skladu z Essential.

Nainstalovaný počítač Windows, Mac nebo Linux s ADB a také Fastboot.

Povolte ladění USB na vašem důležitém telefonu.

Stáhněte si Android P beta ota

Navštivte webovou stránku Android P Designer Android P Designer a přejděte dolů. Směrem ke dnu klikněte na stažení a také Flash možnost Android P Designer Preview Možnost podle toho, co byste chtěli dělat:*. To přinese malý typ, který bude potřebovat vaše jméno, e -mailovou adresu a číslo IMEI. Když jste přešli do informací, klikněte na zaškrtávací políčko a poté na tlačítko Odeslat. Na další stránce získáte dvě stahování. Vzhledem k tomu, že chcete pouze blikat OTA, zvolte Stáhnout (OTA). Po stažení dat ZIP je přeneste do složky platformy. Toto je obvykle složka, kde je nainstalována ADB, ale v závislosti na instalaci ADB to může být jiné. Na Windows to lze objevit v datech C: \ Program (x86) \ Android \ Android-Sdk \

Jak nastavit Android Oreo beta na důležité PH-1

Spusťte ADB na vašem PC. Mac i jednotlivci Linux to mohou udělat zavedením terminálu. Jednotlivci Windows mohou v dolní části této příručky dodržovat kroky.

Připojte telefon k počítači pomocí kabelu USB. Pokud je to poprvé, co využíváte ADB, budete požádáni, abyste v telefonu umožnili ladění USB. Pokud se to okamžitě neobjeví, přejděte do tohoto příkazu ADB a zkontrolujte připojení ADB.
zařízení ADB

Spusťte telefon do režimu hojení pomocí příkazu dodržování příkazu ADB.
ADB restartování obnovení

V režimu hojení podržte tlačítko napájení a jednou stiskněte tlačítko hlasitosti.

Když se nabídka objeví, vyberte Aplikace Aktualizace z ADB.

Nyní přejděte do příkazu níže a ujistěte se, že slovo Sideload se objeví vedle názvu gadgetu v okně příkazu.
zařízení ADB

Pomocí tohoto příkazu naložte aktualizaci zipu na telefon:
ADB Sideload Ota.zip
Kde (text v zelené) je cesta ke staženému souboru OTA. Nahraďte také Ota.zip původním názvem dat. Pokud například vložíte data na plochu na počítač se systémem Windows, musí být příkaz, do kterého se vcházíte:

ADB Sideload C: \ Users \ Username \ Desktop \ PPR1.180412.048.zip

(Pokud jste přesunuli data do složky platformy, nevyžadujete, abyste se dostali do cesty.)

Budete moci sledovat vývoj v příkazu včas o hodnotu porce. Když je aktualizace celková, dosáhne 100%, vyberte Systém restartu nyní v léčení a restartujte telefon.

Aktualizace může chvíli trvat, než se nainstaluje, a také může první spuštění po aktualizaci. Android P se snaží být hlavní aktualizací, největší vzhledem k tomu, že Android Lollipop. Zde můžete objevit mnohem více o nových úpravách a funkcích v Android P: Funkce Android P Beta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *