Need for Speed ​​Movie: Začíná natáčení, vydávání příštího roku [video]

Pamatujete si, že potřebuje rychlost filmu? Ne, pravděpodobně ne, ale je to skutečné. Přinejmenším je to nyní poté, co natáčení konečně začalo na projektu, který byl vyhlášen v loňském roce.

S novým rychlým a zuřivým filmem na obzoru je všichni připraveni na dobrý starý pouliční závodní film. Ale strašidelné hříčky stranou, může planeta někdy mít dostatek filmů s rychlými auty, ženami a výbuchy? Pravděpodobně ne, ne.

Alespoň to budou doufat lidé za nadcházejícím filmem potřeby pro rychlost. V loňském roce se titul konečně začal natáčet s očekávaným datem vydání v březnu příštího roku, něco, co je daleko, ale máme vysoké naděje, že film bude skutečně nést nějaké ovoce.

Podle místních zpravodajských zpráv začalo natáčení v Maconu v Gruzii Wash, které není přesně nejznámějším národním prostředím, pokud se nás ptáte. Očekávali jsme, že takový film bude natočen někde jako Los Angeles nebo možná Chicago, ale nejsme známí pro naše filmové schopnosti, takže se ukloníme k pozoruhodným znalostem. Jsme si jisti, že měli své důvody, proč si vybrat takové místo pro natáčení filmu!

Zprávy také uvádějí, že v příštích týdnech je třeba uzavřít spoustu místních ulic, takže alespoň můžeme snadno odpočinout, že v tomto myčku automobilu nebudou příliš dlouho utrácet!

Pokud jde o spiknutí, bylo nám řečeno, že normální pouliční závodní jízdné je v plné síle. Očekávejte, že se příběh otáčí kolem ex-con, který byl propuštěn z vězení, a poté se pustí do závodu na běžecké zemi. Bohužel, bývalý partner není příliš potěšen a dává odměnu na naši bezpochyby roztomilou Rogueovu hlavu. Narážka mnohem rychlá jízda a křičet pneumatik. Všechny dobré věci, které milujeme na jednom místě!

Oblitý, Michael Keaton je bezpochyby největším jménem v účasti, přičemž bývalá Batman Star přidává do řízení trochu potřebné vzplanutí. Breaking Bad’s Aaron Paul se také představí, stejně jako nahrávání umělce Kid Cudi. Je to Ludacris tohoto filmu, pak …

Nebudeme lhát, nejsme příliš extatičtí, abychom viděli, co dělají s touto potřebou rychlosti, ale má podezření, že to bude dělat docela dobře bez ohledu na to.

No tak! Všichni milujeme nějakou potřebu rychlostní akce na našich konzolách a herních zařízeních, proč nebýt potěšen filmem?!

Můžete nás sledovat na Twitteru, přidat nás do svého kruhu na Google+ nebo se vám líbí naše stránka na Facebooku, abyste se informovali o všech aktuálních od společnosti Microsoft, Google, Apple a Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *