Jak získat náhledy přepínače aplikací na celé obrazovce v iOS 7

Přepínač aplikací pro iOS 7 je výjimečně úhledný a po letech nesnesitelného, ​​sotva tam, napůl upečeného multitaskingu, rozhodně nedorazil před svou časem. Kromě toho, že je nový přepínač aplikací funkčně zdravý, vypadá také součástí, ale stejně jako u každého aspektu iOS je vždy prostor pro zlepšení, pokud jde o komunitu útěku z vězení. Nové, bezplatné vylepšení na Repos Repo na BigBoss zvyšuje zážitek tím, že do přepínače aplikací přináší náhledy na celé obrazovce a plně využívá zobrazovací nemovitost vašeho zařízení. Podívejte se na to po záhybu!

Vylepšení, které je vhodně pojmenováno FullScreenPreviews, přirozeně vyžaduje iOS 7, ale jakmile je nainstalován, tyto náhledy rozšíří do režimu celé obrazovky.

V minulosti Apple implementoval nové funkce, které se cítily hrubě omezené bez zjevného důvodu, jako je starý multitasking lištu nebo funkce složek v iOS 4. Ale zatímco se přepínač aplikací cítí, jako by byl již několik generací a Běží poměrně bezproblémovým, leštěným způsobem, počet vylepšení, které se k němu doposud vztahují, naznačuje, že bychom se na úrovni zásob stále více rádi chtěli na úrovni zásob.

Jak bylo uvedeno výše, FullScreenPreviews je naprosto doplněk odplatnění – což je vždy plus – a lze jej vyzvednout z úložiště BigBoss, které musí sídlí ve vašem výchozím seznamu zdrojů Cydia, pokud se rozhodnete ručně odstranit sami.

Pokud se vám tedy líbí nová funkce přepínače aplikací pro iOS 7, ale přejete si ji posunout na další úroveň, toto vylepšení je pro vás absolutně hodně. Stáhněte si jej nyní pomocí Cydia, a pokud ji náhodou nainstalujete do svého zařízení, nezapomeňte nechat své myšlenky a komentáře níže.

Poté, co si to zkontrolují sami, funguje to tak, jak je inzerováno, a pokud se vám líbí věci na celé obrazovce, vřele doporučujeme vyzkoušet tohle.

Pro návody o útěku z vězení na to, jak se podívejte na: podívejte se na:

IOS 7 – 7.0.4 Útěk z vězení: Stáhněte si Evasi0N 7 pro iPhone 5S, 5C, 5, iPad, iPod Touch [Windows / Mac]

Útěk z vězení iOS 7 – 7.0.4 Untored na iPhone 5s, 5C, 5, 4S a mnohem více s Evasi0N 7 [Video Tutorial]

Nezapomeňte se podívat na naši galerii aplikací pro iPhone a galerii aplikací pro iPad a prozkoumejte mnohem více aplikací pro váš iPhone, iPad a iPod Touch.

Můžete nás sledovat na Twitteru, přidat nás do svého kruhu na Google+ nebo se vám líbí naše stránka na Facebooku, abyste se informovali o všech aktuálních od společnosti Microsoft, Google, Apple a Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *