Apple je nucen prodloužit svou standardní záruku pro Macs na tři roky ve vybraných zemích

některé vynikající zprávy pro majitele Mac v Austrálii a na Novém Zélandu, protože nyní máte na počítač tříletou záruku, od data nákupu, bez ohledu na to, zda jste si obíhali další hotovost, abyste si získali další obálku AppleCare+.

Podle dokumentu, který byl distribuován maloobchodním prodejnám Apple a oprávněným prodejcům, Apple nyní nabídne až 24 měsíců dalšího krytí záruky, mimo standardní jednoroční krytí, na Mac zakoupených v Austrálii nebo na Novém Zélandu.

Tento krok je spíše výsledkem místního práva v zemích než Apple, jako by nabízel jako gesto dobré vůle nabízet déle než normální záruku. Zákon umožňuje kupujícím přijmout opravu nebo výměnu, pokud položka vyvine chybu v „přiměřené“ době od počátečního nákupu, přičemž Apple je považován za až tři roky.

Podle dokumentu získaného společností MacRumors je téměř každá část Mac pokryta rozšířenou zárukou, včetně jeho displeje, baterie, SSD nebo pevného disku, paměti, logických desek, GPU, interních kabelů, napájení a dalších elektronických komponent To může tvořit počítač jako celek. To pokrývá všechny hlavní kousky, na které můžeme myslet, takže pokud váš Mac vyvine chybu do tří let od nákupu, je pravděpodobné, že budete pokryty – pokud byly zakoupeny v Austrálii nebo na Novém Zélandu.

Společnost Apple bude i nadále nabízet svou rozšířenou záruku AppleCare+ na Austrálii i na Novém Zélandu, a to jak na webových stránkách společnosti pro tyto dva regiony, jak je uvedeno na výše uvedeném obrazovce.

(Zdroj: makrumory)

Můžete také chtít vyzkoušet:

iOS 11.2.5 Beta 1 změny, poznámky k vydání a podrobnosti o změnách, o kterých potřebujete vědět

Stahování: iOS 11.2.5 Beta 1 odkazy IPSW, aktualizace OTA vydaná pro iPhone a iPad

iOS 11.2.1 Poznámky k vydání / ChangeLog: Zde jsou všechny nové změny

Stáhněte si iOS 11.2.1 Odkazy na IPSW a aktualizaci OTA s kritickou opravnou opravou

Stáhněte si iOS 11, 11.2, 11.1.2 Odkazy a instalace na iPhone X, 8, 7 Plus, 6s, 6, SE, iPad, iPod [tutoriál]

Downgrade iOS 11/11.2.1 až 11.1.2 na iPhone nebo iPad [průvodce How-to]

Útěk z vězení iOS 11/11.2.1 / 11.1.2 na iPhone a iPad [aktualizace stavu]

Můžete nás sledovat na Twitteru, přidat nás do svého kruhu na Google+ nebo se vám líbí naše stránka na Facebooku, abyste se informovali o všech nejnovějších od společnosti Microsoft, Google, Apple a Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *