Aplikace Algoriddim’s Djay 2 pro iPhone i iPad získává upoutávku na upoutávku [video]

Nejenže jsou naše mobilní gadgety fantastické pro přehrávání našich preferovaných písní, ale jsou však také docela užitečné pro produkci hudby také . Djay byl dlouho, protože byl prominentní volbou pro ty, kteří chtějí produkovat své vlastní rytmy i melodie, stejně jako nyní, Djay 2 je na obzoru. Dnes se příhodně pojmenovaný designér Algoriddim škádlil následné vydání Djay 2, které se vyvíjí na úspěchu svého předchůdce s některými potenciálně novými i zajímavými funkcemi.

Přívěs, který byl nahrán na YouTube, opravdu neukazuje žádný typ těchto nových implementací, spíše umožňuje fanouškům Djay pochopit, že další verze je téměř ukončením 16 sekundové úryvky se zprávou „Coming Soon“.

Smartphony i tablety skončí mnohem více a mnohem pokročilejší v průběhu času, se zdánlivě bez omezení typu věcí, kterých lze dosáhnout. Djay, i když ne spíše ve výškách FL Studio, Logic nebo Reason, nabízí výrobcům rádoby solidní sadu nástrojů, jakož i z hlediska smartphonu i produkce tabletů, je pravděpodobně nejlepší v oboru.

V současné době Algoriddim provozuje marketingovou nabídku na iPhone i na iPad verze Djaye, a přestože by to mohlo být viděno jako metodu, jak se před příchodem pokračování dostane jako mnoho jednotlivců na palubě, určitě stojí za to si vybrat, i když V této oblasti jste pouze prchavá úroková míra.

Verze iPhone Djay v současné době prodává v App Store za úžasných 99 centů, zatímco iPad iterace je pouhých 4,99 $, stejně jako pokud se vám líbí koncept experimentování s vlastními zvuky, určitě bych vám to poskytl Snaž se.

Budeme držet oči na Djay 2, stejně jako pro ty z vás, kteří čekají v očekávání na vydání, objevíte všechny podrobnosti přímo tady v Redmond Pie, stejně jako kdy.

Mezitím si vyzvedněte současné verze Djay na nabídku výhodného nákladů tím, že jej zkontrolujete v App Store.

Nezapomeňte nám také porozumět v sekci komentářů níže, co zjistíte z upoutávky na upoutávky výše uvedeného výše. Rádi od vás slyšíme!

Nezapomeňte si prohlédnout naši galerii aplikací pro iPhone a galerii aplikací pro iPad a podívejte se na mnohem více aplikací pro váš iPhone, iPad i iPod Touch.

Můžete nás dodržovat na Twitteru, přidat nás do svého kruhu na Google+ nebo se vám líbí naše stránka na Facebooku, abyste se informovali o všech posledních od společnosti Microsoft, Google, Apple i web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *