Retro Chaser Sign rozsvítí váš život

[GNSART] staví rekvizity často používané ve filmovém průmyslu. On vytvořil úžasný retro vegas styl lehkého chaserového znamení. Značka byla zahájena jako práce před několika lety. Zatímco [GNSART] by se mohl zabývat fyzickým shromážděním, náklady na mechanický lehký chaser tlačil projekt přes rozpočet. Znamená projekt byl zrušen, ale nikdy nezapomněl.

Rychle dopředu na několik týdnů. [GNSART] se stalo na komunitě Arduino. Uvědomil si, že s Arduino UNO a typicky dostupnými reléovými deskami by mohl konečně vybudovat znamení. Začal s nějakým zbytkem cedrového plotu pickets. Pickets byly nalepeny a pak nakrájeny do tvaru šipky. Otvory pro světla pak byly vyloženy a vyvrtány s bitem lopatka. [GNSART] chtěl, aby dřevo vypadalo trochu ve věku, takže vytvořil Ebonizující skvrnu. 0000 ocelová vlna, ponořená a ponechána rez v octě na několik dní, vytvořila kapalinu, která byla ideální pro úkol. Služba je kartáčována a odstraněna jako skvrna, což má za následek ve věku dřeva. Viděli jsme tuto techniku ​​používanou dříve s čajem, skvrnami a dalšími materiály pro dosažení požadovaného účinku.

[GNSART] pak postavil jeho lemování. 22 Ocelový plechový plech byl ohnutý, aby se namontoval obrys v ohýbkové brzdě. Ocelový plech byl sešla do dřeva, pak bodové svařované vytvořit jeden kontinuální kus. Konečně byly světelné zásuvky instalovány a zapojeny do arduino. [GNSART] Nejprve experimentoval s mechanickými relé, a zatímco milujeme zvuk, nejsme si jisti, jak dlouho budou naposledy. Pečlivě se rozhodl zvolit relé pevných látek pro konečnou implementaci. Výsledek mluví sám o sobě. LED jsou skvělé – ale je to jen něco o teplé záře s nízkým výkonem žárovky.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *