6 důvodů, proč nesmíte nastavit iOS 11 dnes

právě zde je 6 obrovských důvodů, proč nesmíte nastavit iOS 11 dnes na kompatibilním zařízení iPhone, iPad nebo iPod Touch.

V současné době sedíte na plotu o tom, zda musíte nebo ne upgradovat na iOS 11? Slyšeli jste úžasné věci o nové revidované verzi Apple iOS 11 a také přemýšlí o stisknutí tlačítka na stahování? Ukončete a zkontrolujte několik důvodů, proč musíte před stažením možná trochu počkat.

Žádný útěk z vězení iOS 11: Tenhle je skutečně sebevysvětlující, ale s tím, že iOS 11 je zcela zcela nový, neexistuje žádný útěk z vězení orientovaný na veřejnost, připoután, poloadovaný nebo nevyužitý, nabízený pro gadgety běžící iOS 11. Ve skutečnosti je tam. V současné době nic nenabízelo veřejnosti minulosti iOS 10.2 z pohledu útěku z vězení.

Zde můžete držet krok s podmínkou útěku z vězení iOS 11: útěk z vězení iOS 11 na iPhone i iPad [aktualizace stavu].

Potenciální iOS 10.3.2/10.3.3 útěk z vězení: s iOS 11 out, útěk z vězení pro iOS 10.3.2, stejně jako 10.3.3 je nyní za předpokladu, že Apple opravil spoustu zranitelnosti útěku v iOS 11, což může být nyní Používáno pro veřejné útěk z vězení iOS 10.3.3. Nedržte na to dech, avšak iOS 10.3.x má mnohem lepší možnost vidět veřejný útěk z vězení, pak řekněte iOS 11.

Pro informace o stavu iOS 10.3.x Stav útěku z vězení IOS, zkontrolujte zde: útěk z vězení IOS 10.3.3 / 10.3.2 / 10.3.1 / 10.3 pro iPhone i iPad [nejnovější aktualizace stavu].

Žádná 32bitová kompatibilita aplikace: Pokud se pravidelně využíváte a závisíte na aplikacích, které nebyly poměrně dlouho aktualizovány Binární i výsledek není kompatibilní s iOS 11. Pokud jste v současné době na iOS 10 a chcete využít vestavěný nástroj pro kontrolu, zda vaše mnoho využitých aplikací zažije z této nedostatečné kompatibility, pak pak, pak Můžete tak učinit tak, že jdete na obecné> o> aplikacích.

Den zahájení Niggles: Tento je relativně samovysvětlující. Mohl dojít k relativně dlouhému beta procesu s vydáním rekordního množství předběžných semen, ale to však nenaznačuje, co bude hladce. Ve skutečnosti, za předpokladu, jak přesně se mnoho lidí bude pravděpodobně pokoušet stáhnout iOS 11, pravděpodobně dojde k úzkému nebo snížené rychlosti serveru z Apple, takže jeho nainstalované nainstalování může být problém v den zavedení.

Bugs: Pro podnikání, jako je Apple, je obvykle běžné, že po předběžném vydání 11.0 vydá iOS 11.0.1. Je to od té doby, co je rychle zřejmé, že předběžný úvod šel na trh s chybami na místě, takže je vydána malá bodu aktualizace, která napraví ty nejslavnější. Před zapojením se často stojí za to čekat na tuto verzi.

Pokud cestujete: Jedná se pouze o obecnou radu, ale nikdy nesmíte opravdu přemýšlet o aktualizaci gadgetu na hlavní verzi iOS při cestování a o spoléhání se na tento jediný komunikační bod. Aktualizace by se mohla rychle pokazit a může vás potenciálně nechat bez přístupu k hovorům, textům nebo dokonce mobilním datům.

Také zkontrolujte: 7 důvodů, proč musíte dnes nastavit aktualizaci iOS 11.

Rovněž byste mohli rádi prohlédnout:

IOS 11 Stáhnout konečné odkazy na IPSW a aktualizace OTA

Poznámky k konečnému vydání iOS 11 / ChangeLog: Všechny úpravy na jednom místě

Stáhněte si odkazy a nastavení iOS 11 na iPhone 7, 7 Plus, 6s, 6, SE, 5S, iPad, iPod [tutoriál]

Kompatibilita iOS 11 pro iPhone, iPad, iPod touch gadgety [konečný seznam]

Můžete nás dodržovat na Twitteru, přidat nás do svého kruhu na Google+ nebo se vám líbí naše stránka na Facebooku, abyste se informovali o všech aktuálních od společnosti Microsoft, Google, Apple i web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *