Procesory Apple A12 pro řadu iPhone 2018 budou dodávány výhradně společností TSMC

, které se uvádí, že společnost Apple a Tchajwan Semiconductor Manufacturing Company (TSMC) bude pokračovat ve svém exkluzivním pracovním vztahu v průběhu roku 2018. Podle Digitimes bude vztah pokračovat v vztahu Viz TSMC působí jako exkluzivní společnost A12 Chips pro různé modely iPhone Apple 2018.

Neexistuje žádné oficiální potvrzení týkající se tohoto vztahu od obou stran, ale zpráva cituje jednotlivce, o kterém se říká, že má interní spojení a zasvěcená znalost dohody díky tomu, že je v dodavatelském řetězci Apple dobře umístěn.

Apple, stejně jako většina ostatních výrobců smartphonů a zařízení, se bude snažit poskytnout znatelná vylepšení se třemi modely iPhone, které bude letos přepravovat. Zpráva naznačuje, že dodávka čipů A12 TSMC bude založena na výrobním procesu 7NM, který by mělo poskytnout nezbytná vylepšení progrese a výkonu, aby bylo možné uspokojit potřeby společnosti Apple.

Pokud je zpráva přesná, bude to pokračování toho, co již bylo pro obě společnosti úspěšným a prosperujícím pracovním vztahem. TSMC výhradně poskytovala bionické čipy A11 pro všechny aktuální modely iPhone – iPhone 8, iPhone 8 Plus a iPhone X – a byla také jedinou společností A10 Fusion Chips, která poháněla 2016 iPhone 7 a iPhone 7 Plus.

Tam, kde TSMC získává, by se zdálo, že Samsung nadále ztrácí poté, co jihokorejská společnost zaznamenává spoustu práce, aby se pokusila znovu zachytit podnikání Apple za posledních 24 měsíců. Zdá se, že tato zpráva naznačuje, že Samsung bude opět chybět ziskovou smlouvu.

Apple dříve měl rozdělení pracovních vztahů s TSMC a Samsung, kde se týkaly předchozích modelů iPhone. Samsung i TSMC dodávaly Apple čipy A9 pro iPhone 6S, iPhone 6S Plus a iPhone SE. Dříve bylo hlášeno prostřednictvím jiných asijských médií, že se společnosti Samsung ve skutečnosti podařilo zajistit dohodu s Apple, aby alespoň dodal čipy A12 částečně pro řadu iPhone 2018. Tato nejnovější zpráva však naznačuje, že tomu tak není a že Apple bude pokračovat ve svém výlučném vztahu s TSMC a technologií 7nm FINFET.

Očekává se, že Apple letos vydá tři nové modely iPhone, přičemž každé zařízení se během svého úvodu 2017 výrazně zlepšilo.

Můžete také chtít vyzkoušet:

iOS 11/11.1.2 útěk z vězení s Cydia: Saurik dává aktualizaci pokroku pro kompatibilitu substrátu, více

iOS 11.2.5 Beta 3 IPSW / OTA ke stažení vydáno, zde jsou podrobnosti

Útěk z vězení iOS 11/11.1.2 Pomocí Liberios je to, jak [tutoriál]

Útěk z vězení iOS 11.2.1 / 11.2 / 11.2.5 na iPhone a iPad [aktualizace stavu]

Downgrade iOS 11/11.2.1 až 11.1.2 na iPhone nebo iPad [průvodce How-to]

Útěk z vězení iOS 11/11.1.2 na iPhone X, 8, 7, iPad pomocí Liberios [Aktualizováno]

Můžete nás sledovat na Twitteru, přidat nás do svého kruhu na Google+ nebo se vám líbí naše stránka na Facebooku, abyste se informovali o všech nejnovějších od společnosti Microsoft, Google, Apple a Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *