Apple klesá na barevné možnosti, snižuje náklady na bezdrátové sluchátka BeatSX

Apple možná neposkytlo AirPods osvěžující, které jsme očekávali minulý měsíc, ale místo toho místo toho jen přepracovala svou sestavu sluchátek Beatsx. S novými nižšími náklady, ale s mnoha barvami zcela eliminovanými, bude neuvěřitelně fascinující zjistit, kde to ponechává Beatsx ve světě vybaveném W1.

Každý, kdo se snaží vyzvednout nový pár sluchátek Beatsx, to může udělat od Apple, ale pouze v černé nebo stříbrných se všemi ostatními barvami, které jsou nyní vyloučeny z prodeje, včetně oblasti šedé, zlaté, bílé a modré. Kolekce Black/Red Defiant Beatsx také nyní odešla metodou Dodo.

Kromě snížení barevných možností Apple rovněž minimalizoval náklady na sluchátka, která zůstávají k dispozici. To naznačuje, že Beatsx, který byl dříve v prodeji za 149,95 $, jsou nyní pouhých 119,95 $, což je činí obzvláště přitažlivé jako alternativa AirPod. Oba nabízejí přesně stejný čip W1, stejně jako jednoduché párování, jakož i výměnu zařízení, ačkoli AirPods jsou skutečně bezdrátové, zatímco Beatsx má šňůru spojující dva uší dohromady.

V tomto bodě není jisté, proč se Apple rozhodl pro tuto cestu, a to jak se snížením nákladů, tak s odstraněním barevných možností, ale je zde možnost, že sestava je na obzoru. To může také zahrnovat AirPods, takže sedíme tady s prsty zkříženými, dokud se to konečně nestane, kdykoli to bude.

Očekává se, že společnost Apple tento měsíc pořádá nějakou událost iPadu i Mac, takže je možné, že uvidíme obnovenou sestavu sluchátek ve stejnou dobu, i když bychom na to ještě nechtěli vsadit.

Rovněž byste mohli rádi prohlédnout:

Stáhněte si iOS 12.1 Beta 2 odkazy IPSW, aktualizace OTA pro iPhone, iPad

Stáhnout: Windows 10. října 2018 ISO pro aktualizaci 1809 Vydáno

Stáhněte si data Windows 10 Pro ISO bez produktu zásadní od společnosti Microsoft

Opravte problémy s výdrží baterie iOS 12 a také odtok porce, zde je přesně to, jak [průvodce]

Útěk z vězení iOS 12.0.1 / 12 / 12.1 na iPhone i na iPad [aktualizace stavu]

Stáhněte si iOS 12.1 Beta 1 odkazy IPSW, aktualizace OTA pro iPhone, iPad

Stáhněte si odkazy a nastavení iOS 12 IPSW na iPhone X, 8, 7, plus, 6s, 6, SE, 5S, iPad, iPod [tutoriál]

Můžete nás dodržovat na Twitteru, přidat nás do svého kruhu na Google+ nebo se vám líbí naše stránka na Facebooku, abyste se informovali o všech aktuálních od společnosti Microsoft, Google, Apple a Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *