Amazon škádlí 3D smartphone bez brýlí představit na 18. června [video]

Apple může mít pozornost díky WWDC, stejně jako seminář Google I/O je hned za rohem, ale to nezastavilo Amazon Od pokusu o svalovou hmotu s obrovskými chlapci. Když jsme viděli zvěsti o smartphonu vycházejícím z Amazonu toho, co se cítí navždy, byli jsme méně než ohromeni, když prodejce začal naznačovat nové prohlášení o produktu 18. června. Ten produkt? Smartphone.

Primární vstupní stránka v současné době pouze ukazuje pozvání na akci z Amazonského Jeff Bezos spolu s poněkud neobvyklým videem, které ukazuje, že lidé testují nějaký druh zařízení. Očekává se, že tento gadget bude často smartphonem společnosti, stejně jako 41sekundová známka videa, jak to ukazuje právě to, že na spodní straně obrazovky vystupuje na gadget podobný telefon.

V tuto chvíli je o Amazonském smartphonu velmi trochu pochopeno, stejně jako o tom, co víme, nejsme si 100% jistí. Jediná informace, kterou jsme přicházeli prostřednictvím BGR, který se vyskytl na tom, o čem věřili, že je prototypem Amazonu pro smartphone. Pokud je to určitě to, co uvidíme, odhalilo se 18., pak by to mohlo být zajímavé.

Důvodem je pět kamer, o nichž se tato věc věří, že má také na tváři. Předpokládá se, že tyto kamery jsou vyvinuté pro sledování pohybu obličeje, a zajistí, že telefon pochopí, co děláme, když jej využíváme. Není jisté, k čemu se bude používat, nebo proč to bude trvat tak četné kamery, ale to je vše, co teď máme nejlepší. Oh, stejně jako se očekává, že bude mít 4,7palcovou obrazovku.

Interně je smartphone Amazon s uvedením zabalení CPU Qualcomm Snapdragon a 2 GB RAM, ale kromě toho jen hádáme. Pokud se chcete bavit, dokud se nechcete bavit, dokud nedojde k skutečnému odhalení.

S 18. června pár týdnů odtud bychom nebyli ohromeni, pokud by se zde i tam i tam i tam, stejně jako zde objevilo mnohem více informací. Amazon v průběhu let smíchal úspěch s vlastními inovačními produkty, takže čekáme s návnadou dechem, abychom přesně viděli, jak se při prodeji smartphonů podobají.

Jeho úspěch bude samozřejmě velmi záviset na tom, jak je to skvělé, stejně jako to zjistíme, že to je 18. místo.

Můžete nás dodržovat na Twitteru, přidat nás do svého kruhu na Google+ nebo se vám líbí naše stránka na Facebooku, abyste se informovali o všech posledních od společnosti Microsoft, Google, Apple i web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *