BAMF: Obtížný pohon talíř launcher mezi všemi oblíbenými oblíbenými

obtížný disk talíř, že [Krux] vyvinutý byl mezi mým všestranným preferovaným vývojem, stejně jako jsem tak nadšená, že je to v tom Ročník zálivu Maker Faire. V jeho jádru je myšlenka spíše jednoduchá; Vyhoďte velké množství přítomnosti s cívkou najednou, stejně jako magnetický přítomný, vyrobený spontánně odpuzuje hliník obtížný hnací talíř. Ďábel je v detailech, jakož i je to, kde [Krux je] skutečně svítí.

Jasná, 1/2 “akrylová situace nabízí bariéru mezi 2 000 volty zuřivými. Kondenzátorová banka je vyvinuta z deseti elektrolytických uzávěrů hodnocených 3 900 μF při 400V, stejně jako přispívající se Cirque du Soleil show, o ‘poté, co byl úspěšný život předán.

Transformátor mikrovlnné trouby nabývá banky. Když je dosaženo preferovaného poplatku, solenoid ovládá výtokový systém, který vyloučen energii s zaváděcí cívkou. Při provozování v největších kapacitách je launcher silný, aby vážně osnovu talířů. S potěšením vidím účelově postavené robustní ovládání, které obsahují dvojité tlačítko nouzového zastavení, jeden na primárním systému, stejně jako druhý na regulátoru.

Pokřivený talíř z extrémního magnetického pole

Robustní regulátor

Solenoid Actor Contactor.

Původně jsme tuto práci pokryli asi před rokem. Neexistuje však jen žádná náhrada za to, že jsem to osobně viděl! Objevte mnohem více o práci Hathor (egyptský bůh radosti) tím, že půjdete na rozvíjet stránky.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *