Replikace viktoriánské éry konzoly

[DT99JAY] Žije v historické čtvrti viktoriánské éry ve Velké Británii. Většina domovů v této oblasti má zdobené vnější okenní obvazy s kamennými konzolami, které se zvednou těžkou kamennou kapucí.

Vlnění okenního kapuce se ukázalo být dřevo – mnoho pravděpodobných pravděpodobností poškození opravených po bombardování Blitzkrieg WWII. Eva práce v roce 1940 je nyní hnijící pryč, takže byl čas na opravu. Když byl kapuce odtažen od okna, katastrofa udeřila. Jedna konzola se zcela rozpadla, zatímco ostatní ztratili velké kousky materiálu. Koneckonců nebyly solidní kámen, ale nahrazují mnoho pravděpodobných lisovaných s COADE Stone.

Neexistují žádné připravené náhrady pro konzoly takhle. [DT99JAY] Nemohl jsem jen vyměnit na moderní vypadající náhrady, takže nastavil o replikaci konzol. Zbývající konzole byla příliš jemná k odstranění z budovy, takže [DT99JAY] přilepil chybějící kousky zpět. Poté naplnil všechny chybějící části a důkladně seškrábl způsobem, jak se uvolní. Pak přišla náročná část – tvorba formy, zatímco konzole byla stále namontována na dům.

Teplota vulkanizace vulkanizace (RTV) silikonová guma byla důkladně aplikována na konzolu. RTV je dostatečně silná, aby zůstala na tom, když schne. Po několika tlustých vrstvách RTV byla konzole pokryta. [DT99JAY] Poté zakryl plíseň s omítkou pařížských obvazů, aby ji podpořila. Dokončená forma byla důkladně odstraněna z domu a [DT99JAY] naplnil všechny nízké skvrny a vzduchové bubliny s RTV.

Nové odlitky byly provedeny směsí cementu a hřiště. Po malování vyplývají výsledky dokonale. Historický konzervativní výbor byl potěšen a okno bylo opět strukturálně zvuk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *