Open Source Hot Rod Mod poskytuje více energie majitelům EV

splnit [Daniel Öster]. [Daniel] je sebevědomý benzín. Jinými slovy, je to horký Rodder, který nemůže nechat dost dobře sám. Jen proto, že řídí 2012 Nissan Leaf neznamená, že nehledá trochu víc kopu. Užívání baterie, [Daniel] otočil svou pozornost k upgradu střídače 80kW. Nejen, že byl [Daniel] úspěšný, ale práce byla dokumentována a open source kódu zpřístupněny na GitHub. Část poslání [Daniel] je otevřít jinak uzavřené ekosystémy a učinit EV hacking a opravit přístupný pouhými smrtelníky.

Chcete-li získat extra 50HP, [Daniel] by mohl být právě vyměnil v 110kw Drivetrain z roku 2018 nebo novějšího listu, ale byla vybrána méně nákladná cesta ke snížení pouze v měniči 110kW. Změnou pouze střídače se modifikace stává levnější než ostatní. [Daniel] Odborně dokumentuje, jak nový měnič 110kW musí být přizpůsoben stávajícímu motoru nastavením hodnoty korekce resolveru v měniči.

Ne pro slabé srdce, střídač swap vyžaduje měnící se konektory k pozdějšímu stylu.
Řezání do kabelového svazku vozidla, které je stále provádět platby, je cvičení vyhrazeno pouze pro nejvíce vyhrazené modeláře, ale změna konektorů mezi 2012 a 2018 učinila nutná. Jedinými potřebnými nástroji byly řezačky drátu, pájecí železo, smršťování tepla a možná nějakou kapalnou odvahu.

Ačkoli hack byl úspěšný, žádné výkonové zisky byly zpočátku, protože může sběrnice sběrnice jít do střídače, nikdy to neřekl, aby poskytl více než původní 80kW. Může sběrnice sběrnice ve středním útoku byl proveden přidáním plechovku mostního zařízení, které poslouchá provoz na sběrnici CAN a ohýbá ji do [Daniel] bude. Vynásobením signálu KW o 1,3, 80kW signál se stane 110kW a je dosaženo plné směšné rychlosti! Vynikající zisky v časech 0-100kph je vidět, ale [Daniel] není hotový. Jeho další hack bude vložit do 160kW střídače pro ještě více šlechticové šílenství.

Nezapomeňte sledovat úvodní video pod přestávkou. Také by vás mohlo zajímat Nissan Leaf Hacks, které jsme předtím uváděli, jako je dodatečné vybavení rychlého nabíjecího portu, záchranné baterie z vraků a částečně řešení závažných nabíjecích nedostatků.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *