Daedalus Jet Suit vezme do nebe

[Richard Browning] chce létat jako Daedalus. Pro nás to vypadá trochu víc jako železný muž. [Browning] pracuje na projektu Daedalus, letový oblek poháněný šesti tryskovými motory. Tyto turbíny jsou přesně typem, který by našel na velkých, rychlých a drahých letech R / C. Některé z nich je dokumentováno na jeho Youtube Channel, Gravity Industries, ačkoli Redbull se také zúčastnil a mít video ze svého vlastního, že se můžete zkontrolovat po přestávce.

Projekt začal v loňském roce v garáži [Browningovy] garáže. Popíral trysku na starý mytý výrobce, aby otestoval jeho tah. Tryska téměř převrátil tvůrce, takže věděl, že bude mít dost moci létat. Oblek začal s turbínou připoutanou k každé paži. Pak se stalo dvěma na každé paži. To stačilo pro měsícovité chmele, ale nestačí pro skutečný let. Páska motoru do každé nohy pracoval, ale byl poměrně těžké ovládat. Současná konfigurace obsahuje dvě turbíny na paži a dva na batohu.

Celé nastavení je poměrně podobné flografickému vzduchu [Frank Zapata], s jedním klíčovým rozdílem – [Browning] podporuje dvě třetiny jeho hmotnosti rukama. Účinek je podobný podpoře na gymnastické kruhy, které je součástí jeho extrémního režimu tělesného tréninku.

Jety namontované na paži umožňují poměrně trochu kontrole, ale za bezpečnostní náklady. Jet výfukově je obvykle několik set stupňů Celcius. Dost na to, aby se turbínové výfukové trysky svítily tupou červenou. Kdyby [Browning] překročí tělo s tím výfukem, bude mít špatný den. Spousta letů Daedalus obleku bylo jen pár nohou ve vzduchu. Doufáme, že [Browning] tam neublíží obálku příliš mnoho. Létá přes beton, což je mnohem méně odpouštějící než [Frank Zapata] vodní přejezdy.

Protože hodně z pokrytí na tomto projektu začal ideální kolem 1. dubna, někteří lidé přemýšleli, jestli je to vlastně podvod. Jsme velmi přesvědčeni, že je to skutečný jet oblek. Praktický? Ani náhodou. Bezpečný? sakra ne. Ale ano, to je skutečná dohoda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *